Chelsea Villarreal maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Chelsea Villarreal maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?
UEFA Süper Kupası finalinde Chelsea ile Villarreal karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise Chelsea Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor. İşte, Chelsea Villarreal maçını şifresiz yayınlayan kanallar listesi…

UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Villarreal yeni sezon öncesinde UEFA Süper Kupası’nı kazanmak için karşılaşıyor. İngiliz devi Chelsea ile İspanyol takımı Villarreal arasında mücadelenin yayın kanalı futbol severler tarafından yakından takip ediliyor.

Chelsea Villarreal Maçı Ne Zaman, Şifresiz Hangi Kanalda?

11 Ağustos 2021 Çarşamba akşamında Kuzey İrlanda''nın başkenti Belfast''taki Windsor Park’ta saat 22.00’da başlayacak Chelsea Villarreal maçı Exxen ve TV8,5 kanalından canlı yayınlanacak.

Covid-19 salgını nedeniyle stada yüzde 70 kapasiteyle 13 bin taraftarın kabul edileceği maçı, Rus hakem Sergei Karasev yönetecek.

UEFA Süper Kupası’nı en çok müzesine götüren takımlar şu ana kadar Milan ve Barcelona oldular. Barcelona ve Milan, organizasyonda 5''er kez mutlu son ulaşırken 2000 yılında Galatasaray bu kupanın sahibi olmuştu. Normal süresi 1-1 biten müsabakayı Mario Jardel''in "altın golü" ile 2-1 kazanan sarı kırmızılılar bu kupayı ilk kez Türkiye’ye getirmişlerdi.