CHP'li isim AKP Grup Toplantısında Erdoğan'la görüştü. Aktardığı konuyu Erdoğan dikkatle dinledi

CHP'li isim AKP Grup Toplantısında Erdoğan'la görüştü. Aktardığı konuyu Erdoğan dikkatle dinledi
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin bu haftaki grup toplantısının çıkışında ayaküstü bir isimle yaptığı sohbet dikkat çekti. Erdoğan grup toplantısının yapıldığı salondan çıkarken yanına gelen ismin CHP Kastamonu eski Milletvekili Mehmet Yıldırım olduğu öğrenildi. Yıldırım’ın Kastamonu’da FETÖ kumpası ile kapanan ve 2014’teki yerel seçimine günler kala yeniden açılacağı vaadiyle belediyenin MHP’den AKP’ye geçmesinde etkili olan Özel Uğurlu Hastanesi hakkında bilgi verdiği

Fatih ERGİN - YENİÇAĞ - Özel Haber

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bu hafta gerçekleşen grup toplantısının çıkışında kendisini bekleyen CHP Kastamonu eski Milletvekili Mehmet Yıldırım’dan ayaküstü bilgi aldı. Grup toplantısının gerçekleştiği salonun kapısından çıkmak üzere olduğu sırada Erdoğan’a yaklaşan Yıldırım, FETÖ kumpası 2012 yılında kapanan Özel Uğurlu Hastanesi’nin durumu hakkında bilgi verdi. Erdoğan Yıldırım’ı uzun süre dinlediği görüldü.

 

ERDOĞAN 2014’TE AÇILACAĞININ SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Radyoloji uzmanı Dr. Atıf Uğurlu Kastamonu’ya dünya standartlarında bir hastane kurmuştu. Ancak şehirdeki özel hastanelerden biri FETÖ’cüler tarafından yönetiliyordu. Rekabet istemeyen FETÖ''cülerin kurduğu kumpasla hastanenin açılışına bir hafta kala Atıf Uğurlu ile 6 doktor tutuklandı. 256 yıl hapisleri istendi, 6 yıl sonra FETÖ mağduru oldukları anlaşıldı ve beraat ettiler. Geriye ise Dr. Atıf Uğurlu’nun iflas etmesi nedeniyle atıl hale gelen 100 milyon liralık hastane kaldı.

2014 yerel seçimlerinde ise Kastamonu’da AKP ile MHP arasında kıran kırana bir yarış vardı. Dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan’ın 25 Mart’ta Kastamonu’da gerçekleştirdiği mitingin ardından söz konusu hastanenin açılması için Sağlık Bakanı’na talimat verdiği belirtildi. Yerel basında bu yönde haberler çıkarken, hastanenin açılacağı rüzgarı ile AKP yerel seçimde belediyeyi az bir farkla MHP’nin elinden almıştı.