CHP'li Utku Çakırözer isyan etti: "Hak yok, hukuk yok, tecrüt sürüyor"

CHP'li Utku Çakırözer isyan etti: "Hak yok, hukuk yok, tecrüt sürüyor"
CHP’nin gazeteci kökenli Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Yeniçağ yazarı Murat Ağırel ve tutuklu olan diğer gazetecilerin haksız, hukuksuz bir şekilde tecritte olduklarını söyledi.

CHP’nin gazeteci kökenli Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer; Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, Oda Tv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ile gazeteciler Barış Terkoğlu, Hülya Kılınç, Ferhat Çelik ve Aydın Keser’in haksız, hukuksuz tutukluluk süresinin 2 buçuk ayı geçtiğini belirtti.

Çakırözer, şöyle konuştu:

HSK'DAN 'ÇIT' YOK

“Hem de salgın gerekçesiyle 100 bin hükümlünün tahliye edildiği bir süreçte. Ayrıca tecrit durumları sürüyor. Barış Pehlivanın tutuklandığı sırada karşılaştığı darp görüntüleri ortaya çıktı. Milyonların izlediği olayda mahkeme hala çıkıp yok böyle bir şey diyebiliyor.

Adalet Bakanlığından, HSK’dan ise hala çıt yok.. Hani darp yoktu? Gazeteci Barış Pehlivan hem haksız, hukuksuz özgürlüğünden mahrum, hem tecritte, hem de sözlü ve fiili kötü muameleye maruz kaldı. Bu yaşananlar en ağır hak ihlalidir. Meslektaşlarımız bir an önce serbest kalmalıdır!”