CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu
CHP'nin yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu oldu.

CHP'de Ankara, Adana ve Antalya'nın ardından İstanbul adayı da belli oldu.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Ekrem İmamoğlu'nun ismi açıklandı.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, "İstanbul'un geleceği ve mutluluğu için yola çıkıyoruz. Tüm İstanbullulara ve tüm Türkiye'ye yürekten teşekkür ediyorum. İstanbullulara nasıl bir İstanbul istediğimizi anlatacağız. Tüm dünyaya paylaşacağız. Erdemli, ahlaklı bir süreci tüm İstanbul'a yaşatacağız" dedi.

Adaylığının kesinleşmesinin ardından bir basın açıklaması da yapan İmamoğlu, "Bu bir başlangıç anı. Hepimiz için çok güzel ve değerli günlerin bir başlangıcı. Önce cümlelerime teşekkürle başlamak istiyorum. En baştan sevgili eşime, çocuklarıma, anneme, babama, bütün Beylikdüzülü hemşehrilerime, yanısıra İstanbul il başkanımıza, İstanbul CHP tüm üyelerine, partinin tüm üst kurullarına, en başta çok değerli genel başkanım sayın Kılıçdaroğlu'na ve tüm İstanbullulara ve tüm Türkiye'ye yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, "Bu dediğim gibi önemli bir başlangıç anıdır. Çok güzel bir süreç yaşayalım. İstanbullulara nasıl bir İstanbul istediğimizi anlatacağız. Şunu burdan ifade etmek isterim ki, çok kararlı bir süreç yaşayaşacağız. Aynı zamanda ahlaklı, özenli erdemli bir süreç yaşayacağımızdan tüm vatandaşlarımız emin olabilirler. İstanbullularla yeni sözlerin söylendiği bir süreci yaşayacağımıza yüzde yüz emin bir birey olarak, Ekrem İmamoğlu olarak İstanbulluların huzuruna çıkmış bulunuyorum. Beylikdüzü'nde yaşayan herkesin kalbini kazandığımız gibi tüm İstanbulluların kalbini kazanacağımıza söylemek istiyorum" şeklinde konuştu.