Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez Tansu Çiller'le yaptığı görüşmeyi açıkladı. Çiller'den Erdoğan'ı şok edecek sözler

Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez Tansu Çiller'le yaptığı görüşmeyi açıkladı. Çiller'den Erdoğan'ı şok edecek sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan, yeniden siyasete girme sinyalleri veren ve Erdoğan’a yakın görünen Tansu Çiller’le daha önce bir araya geldiğini ve Çiller’in o dönem Erdoğan’a ağır eleştirilerde bulunduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski sağ kolu Turhan Çömez, eski Başbakan Tansu Çiller ile daha önce yaptığı konuşmaları hatırlattığı bir paylaşımda bulundu.

Yıllar önce Çiller’le Yeniköy’deki yalısında kahve içtiklerini belirten Çömez, Twitter hesabından yayınladığı mesajında Çiller’in o dönem Erdoğan’a çok ağır eleştirilerde bulunduğunu dile getirdi.

Turhan Çömez, Çiller’in altılı masayı eleştirmesine tepki gösterirken, imar göndermesi yaptı ve sert konuştu.

Çömez, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Yıllar önce Çiller‘le Yeniköy’de ki yalısında kahve içmiştim. O zaman Erdoğan’a ağır eleştiriler yöneltmişti. Hatun şimdi kalkmış 6’lı masaya saydırıyor. İMAR AFFI ile oy verenlere tanık olmuştuk ta, İMAR AŞKI ile tetikçilik yapana ilk kez rastlıyoruz."

 

İlgili Haberler