Cizre'de dikkat çeken görüntü...

Cizre'de dikkat çeken görüntü...
Güneydoğu'da bir çok ilde operasyonlar devam ederken, TSK düzenlediği başarılı operasyonlarla PKK'ya büyük darbeler indiriyor. Çok zor şartlarda görevini kusursuz bir şekilde yerine getirmeye çalışan Mehmetçik, sergilediği örnek davranışlarla gönülleri fethediyor.

Güneydoğu'da terör olayları ve gelen şehit haberleri herkesi çok derinden üzse de çok güzel olaylar da yaşanmıyor değil. Bugün Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaşanan bir olay herkesi çok duygulandırdı.

Şırnak Cizre'de operasyona katılan Bolu 2. Dağ Komando Tugayından askerler, Yafes Mahallesi'nde el yapımı patlayıcılardan arındırdıkları sokakta kendilerine dağıtılan kumanyaları, terk edilen bir evde yedi. 

Askerler, eve bir miktar para ve bir not bırakmış. Notta şu yazılar var: "Hepimiz bu vatanın çocuklarıyız.  Cizre halkını seviyoruz. Buraya ülkemizin bölünmez bütünlüğünün devamını  sağlamak, sizlere tekrar barış ve huzur dolu bir ortam getirmek için geldik ve evinizde bir süre misafir olarak kaldık. Bazı malzemelerinizi kullandık. Belki  bıraktığımız para karşılamaz ama üzerimizde bu kadar vardı. Hakkınızı helal edin

not3-004.jpg

not.jpg