CNN Türk'teki canlı yayında hakaret tartışması; "Yanlış mı duydum?"

CNN Türk'teki canlı yayında hakaret tartışması; "Yanlış mı duydum?"
CNN Türk'te hukukçu Ömer Lütfü Avşar ile AK Parti Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı arasında 'lan' tartışması yaşandı. İkili arasındaki yükselen tansiyonu programın sunucusu Hande Fırat düşürdü.

Medya Radar'da yer alan habere göre, CNN Türk'te Hande Fırat'ın hazırlayıp sunduğu Gece Görüşü isimli programda hukukçu Ömer Lütfü Avşar ile AKP Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı karşı karşıya geldi.

Normalleşme kararlarının tartışıldığı söz konusu programda hukukçu Ömer Lütfü Avşar, AVM'lerin çok daha erken açıldığını söyleyerek camilerin kademeli olarak açılmasına anlam veremediğini söyledi.

AKP Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, camilere göre AVM'lerde önlem almanın daha kolay olduğu için böyle bir karar alındığını söyleyerek Avşar'ın sözlerini eleştirdi.

CANLI YAYINDA LAN TARTIŞMASI

Öte yandan Avşar'ın kendisine yönelik 'lan' ifadesini kullandığını söyleyen Ayvalı, Hande Fırat'a dönerek, "Yanlış mı duydum?" diye sordu. Fırat'ın araya girmesiyle tansiyon düşerken Avyalı, böyle bir ifadesinin olmadığını söyledi.