Çukur 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çukur 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Uzun zamandır merakla beklenen Çukur 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada çok konuşulan fragmanda Yamaç ölüyor mu? Sorusu çok konuşuldu. İşte yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar.

Çukur dizisi çok merak edilen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Yamaç ölüyor mu? Sorusu çok konuşuldu ve Yamaç’ı vuran kişi yakalandı mı? İşte yeni bölüm ile ilgili ipuçları…

ÇUKUR NE ZAMAN YAYINLANACAK

Çukur'un yeni bölümü yayınlanmayınca sosyal medya da en çok konuşulanlar arasına girdi. Yılbaşı döneminde dizilerin yayınlanmaması hakkında; Gülse Birsel şu sözlerle açıkladı, "Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!" dedi.

ÇUKUR  SON BÖLÜM NE OLMUŞTU

Saadet'in özgürlüğüne kavuşması sonrası İdris'in evinde buluşma gerçekleştirilir. Koçovalılar, eksikler olsa da aile birliğini sağlamanın mutluluğunu yaşar. Fakat bu mutluluk uzun sürmez. Cumali, Vartolu'yu öldürmek için Çukur mezarlığına götürürken, Yamaç ise kimliği belirsiz kişi tarafından vurulur. Yamaç'ı yaralayan sadece kurşun değil, tanıdığı neden yaptığını anlayamadığı kişi tarafından vurulmasıdır.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yamaç vurulması haberi Koçavalıları büyük bir üzüntüye boğmuştur. Yamaç hastaneye kaldırılmıştır. Tüm ailesi ve sevenleri Yamaç’tan gelecek haberi beklerken, Yamaç’ı vuran kişiyi aramaya başlayan Cumali ailesine o ismi bulacağına söz vermiştir. Medet’in söylediği sözler dikkat çekerken Yamaç’ı vuran Medet mi? Sorularını güçlendirmiştir. Çukur’da ise Karakuzular sıkıntıya düşmüştür. Fragmanın son sahnesinde ise Vartolu için Çeto ile hesaplaşma vakti gelmiştir. Yeni bölüm fragmanı Çukur izleyicilerini büyük bir merak sevk etti.

ÇETO ÖLÜYOR MU

Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çeto kaçarken Vartolu yakalanıyor ve ikiside birbirine silah çekiyor ve Vartolu “Çeto bey nereye diye sorup” vuruyor. Fragmandaki bu sahne ile acaba Çeto ölüyor ve diziden çıkıyor mu? Sorusunu izleyicilerin aklına getirdi. Diğer bir soruda Yamaç’ı vuran Çeto olabilir mi? Sorusu akıllara geldi. Çeto’nun durumu ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak. Çeto’nun diziden çıkabileceği iddiası çok konuşuluyor.