Çukur bu akşam yayınlanacak mı?

Çukur bu akşam yayınlanacak mı?
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sosyal medyada çok merak edilen dizi son bölümü ile izleyici ekran başına kilitlenmişti. Peki, son bölümde neler oldu? İşte detaylar.

Çukur son bölümde Yamaç, Yücel’in kaldığı eve gider. Yücel’i karga tulumba balkondan aşağıya sarkıtır. Yücel olan biteni anlamaya çalışırken, Yamaç silahların gittiğini söyler. Çukur son bölümde neler oldu? Yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Yamaç’ın, Çeto’nun herkesten sakladığı bir sırrını öğrenmesi Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadelede tansiyonu yükseltecek. Mahsun’un beklenmedik bir anda Sultan’ın açtığı aşevine gelmesi Çukur’dakileri deliye döndürecek. Ancak Sultan’ın, Mahsun karşısındaki tavrı herkes için şoke edici olacak. Uluç’un kızı Damla’nın yolu Koçovalılar ile kesişecek. Cumali ile aralarındaki inatlaşma ekran başındakilerde heyecan yarattı. Büyük çatışmaların olduğu bol aksiyonlu bu bölümde, Veysel diziye veda etmişti

Mahsun telefonu kapattıktan sonra hurda toplayan çocuklardan biri gelir ve ona hurdalığın basıldığını ve akülerin çalındığını haber verir. Yamaç “patladık” diyerek silahların gelmeyeceğini diğerlerine ima eder. Ertesi sabah Yamaç, Yücel’in kaldığı eve gider. Yücel’i karga tulumba balkondan aşağıya sarkıtır. Yücel olan biteni anlamaya çalışırken, Yamaç silahların gittiğini söyler. Yücel’den şüphelenmiştir ancak “Beni öldürmek isteyenlere neden yardım edeyim” diyerek bu işte suçu olmadığını söyler.

ÇUKUR BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Son bölümü ile izleyiciyi ekranlara kitleyen, Çukur 55. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.