Çukur yeni bölümde neler olacak? Salih ölecek mi?

Çukur yeni bölümde neler olacak? Salih ölecek mi?
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un 54.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Vartolu ölecek mi? İşte detaylar...

Çukur 53. bölümü ile geçen hafta ekranlara gelirken, son bölümde Çukur ’da işler yeniden karışıyordu. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vartolu ölecek mi? İşte detaylar.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Çukur dizisinin merakla beklenen 54. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölüm fragmanı sosyal medyada büyük bir ilgi ile karşılandı.

Mahsun’un aşevine gelerek Sultan’ın karşısına çıktığı, Sultan’ın “Yalnız Çukur’un insanı gelmez buraya. Kimsesiz, yalnız, sokakta kalan…” sözleriyle Mahsun’u öfkelendirdiği tanıtımda bunu duyan Salih, aşevine koşuyor.

VARTOLU ÖLÜYOR MU

Mahsun Salih’i, Saadet’le tehdit ederken, karşısında Veysel’i gören Saadet’in korku dolu halleri dikkat çekiyor. Gözü dönen Salih’in kurşun yağdırdığı heyecan dolu anlar ise merak uyandırıyor.

Yamaç’ın, Yücel’i camdan sarkıtarak büyük bir korku yaşattığı, Damla ve Cumali’nin karşı karşıya geldiği tanıtımda, Sena’nın ne öğrendiği merak uyandırıyor. Salih’in korkusuzca “Ölmek ya da ölmemek işte bütün mesele bu!” sözleri üzerine karşısında Remzi ile Karakuzuları bulduğu anlar ve çekilen silahlar heyecanı yükseltiyor. Yücel’den, Çeto ve Mahsun’un arasında bir sır olduğunu öğrenen ve Mahsun’a verdiği hediyeyle izleyenleri şaşırtan Yamaç’ın planı dizinin yeni bölümünden ipuçları veriyor.