Cumhur İttifakı'nın adayı: “Kazanacağımız garanti değil”

Cumhur İttifakı'nın adayı: “Kazanacağımız garanti değil”
İttifakın AKP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın da katıldığı programa Haluk Alıcık’ın sözleri damga vurdu. Alıcık, “Seçimleri kazanacağımız garanti değil” dedi.

AKP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AKP Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AKP Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile birlikte Nazilli’de STK temsilcileri ve partililerle bir araya geldi.

“İL TEŞKİLATI KARAMSAR”

Haberaydın09’un haberine göre, partililere hitap eden Alıcık, Cumhur İttifakı’nın Aydın’da seçim kazanmasının ne kadar zor olduğunu gözler önüne serdi. İttifakın, Nazilli Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere hazırlanan MHP’li Alıcık, teşkilat mensuplarına yönelik yaptığı konuşmasında, “Çok çalışmamız lazım. Seçimi kazanacağımız garanti değil” dedi. Alıcık’ın sözleri salonda buz gibi hava estirirken teşkilat mensuplarının karamsar bir şekilde salondan ayrılması dikkat çekti.

BÜYÜKŞEHİR ŞU ANDA CHP’NİN

2014 yerel seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni 285 bin 164 oyla CHP almış, AKP ise 189 bin 824 oyla ikinci parti olmuştu. Nazilli’de ise 39 bin 829 oyla MHP kazanırken, AKP 27 bin 474 oy ile ikinci parti olmuştu.