Erdoğan açılış töreninde konuştu

Erdoğan açılış töreninde konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 36 fabrika ve Şehir Stadyumu ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 36 fabrika ve Şehir Stadyumu ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan konuşmasında, "Biz sizi Allah için seviyoruz. Sizin de bizi aynı amaçla sevdiğinizi biliyoruz. Dünyada bir ilk olan Ilusu Barajı''nın açılışını yaptık. Batman''la birlikte, Mardin, Siirt, Şırnak''ın topraklarına verim katacak. Eğitimde 432 derslikli 26 okulu, 400 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunu, spor salonunu bugün hizmete açıyoruz. 440 yataklı kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesini, 112 acil istasyonunu, sağlık külliyesini resmen bugün hizmete açıyoruz. " ifadelerini kullandı. 

"15 bin seyirci kapasiteli stadyumun dahil olduğu spor komplekslerini bugün hizmete açıyoruz." diyen "Erdoğan, 36 fabrikayı hizmete açıyoruz. Raman Dağı tarafında yeni bir organize sanayinin kuruluşuna başladık. 20 yıl öncenin Batman''ıyla bugünkü Batman''ı kıyasladığımızda, nereden nereye. Toplam yatırım bedeli 1 milyar lirayı geçen tüm yatırımların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Batman terör zulmü altında acılar çekmiş kayıplar vermiş bir şehirdir." şeklinde konuştu. 

Erdoğan açıklamasında, "Biz bu toprakları hep kanımızla, alın terimizle birlikte yoğurarak vatan yaptık.Toplam yatırım bedeli 1 milyar lirayı geçen tüm yatırımların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. 500 yataklı hastanemizin de ihale süreci başladı. Batman''da 3 millet bahçesi projemiz var. Tarihi Hasankeyf ilçemizde Millet Bahçesi''nin çalışması sürüyor. Batman Havalimanı''nın terminal binasını yıllık 2 milyon yolcu seviyesine çıkardık." diye belirtti. 

CHP''Yİ HEDEF ALDI

CHP hakkında konuşan Erdoğan, "Bay Kemal ne diyor, Kandil''i yerle bir edeceğini söylüyor. Bay Kemal bu millet bu devleti sana teslim eder mi? CHP''yi yönetenlerin kendi iradeleriyle belirledikleri politikaları mı var?" dedi.

Ayrıca Erdoğan "10 tane büyükelçi çıkmış, bize ayar vermeye çalışıyor. Maalesef içimizden biri de bunlara destek veriyor. CHP''yi yönetenlerin kendi iradeleriyle belirledikleri politikaları mı var?" açıklamasında bulundu.