Erdoğan: İBB'de terör örgütü aparatları istihdam ediliyor, aynısı Ankara'da da var

Erdoğan: İBB'de terör örgütü aparatları istihdam ediliyor, aynısı Ankara'da da var
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman'daki toplu açılış törenindeki konuşmasında “İBB'de terör örgütü aparatları istihdam ediliyor, aynısı Ankara'da da var” ifadelerini kullandı.

Karaman''daki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB''nin ardından terörle iltisaklı kişilerin işe başlatılmasının Ankara Büyükşehir Belediyesi''nde de olduğunu dile getirdi.

Erdoğan, "İstanbul''da CHP belediyesi, anlaşma yapmışlar. Terör örgütü aparatı olarak bunlar istihdam ediliyor. Aynısı Ankara''da, başka yerlerde de var. Sinsi oyunlarını deşifre edeceğiz" dedi.

"AYNISI ANKARA''DA, BAŞKA YERLERDE"

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

İstanbul''da CHP belediyesi, anlaşma yapmışlar. Terör örgütü aparatı olarak bunlar istihdam ediliyor. Aynısı Ankara''da, başka yerlerde. Sinsi oyunlarını deşifre edeceğiz. 20 Aralık''ta bunların ayaklarını kestik mi? Bir anda döviz aşağı inmeye başladı mı? Siz yanımızda olduğunuz müddetçe durmak yok, yola devam diyoruz. Bu kirli senaryoya figüranlık yapanların, yeminli Türkiye düşmanlarının değirmenlerine su taşıyanların bu süreçteki çirkinliğini sizlerin takdirine bırakıyorum. 20 Aralık bir dönüm noktası oldu. Hayata geçirdiğimiz uygulamalarla bu oyunu da bozduk. Yükselen enflasyonda vatandaşımızın canının yandığını da biliyoruz. Kurdaki müsilaj gibi enflasyondaki müsilajı da ortadan kaldıracağız. Fahiş fiyat artışlarında gözlerinin yaşına da bakmayacağız.

İlgili Haberler