Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mansur Yavaş'ı hedef aldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mansur Yavaş'ı hedef aldı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Erdoğan, "Mansur Yavaş, seçimlere girebilse dahi, seçimden sonra bunun bedelini kendisi ödeyeceği gibi bedelini Ankaralılara da ödetme durumuna düşer" ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın, “Mansur Yavaş, seçimlere girebilse dahi, seçimden sonra bunun bedelini kendisi ödeyeceği gibi bedelini Ankaralılara da ödetme durumuna düşürür” şeklindeki sözleri dikkat çekti. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İYİ Parti ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mansur Yavaş'ı hedef aldığı o sözler:

"Bu konuyla ilgili olarak bu belgelerin ortaya çıkması ve yargının Sayın Yavaş'la ilgili verdiği karar, bunlar kenara konulacak bir şey değil ve bu seçime böyle girebilse dahi, seçimden sonra çünkü bunun dokunulmazlığı yok, bunlar milletin önüne geldiği zaman burada çok ciddi bir bedeli kendisi ödeyeceği gibi maalesef tabii Ankaralı hemşehrilerimize de ödetme durumuna düşüyor. Yani burada çok dikkatli olmak gerekiyor.

Burada iki aday yarışıyor. Birisi Yavaş. Ama bir diğeri Mehmet Özhaseki. Bunları benim partilim olduğu için söylemiyorum. Futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutmamak gerekiyor. Bu zat zaten yuvarlanıyor. Kökeni MHP'li. Geldi CHP'den iki kez girdi, kaybetti.

Özhaseki 5 dönem Kayseri’yi yönetti. Kayseri’yi nereden aldı, nereye getirdi. Bu çok önemli. Bunun dışında ben tabii orada 5 dönem yapınca seni Ankara'ya almamız lazım. Ve Mehmet Bey'i yanıma aldım. Milletvekili oldu. İlk etapta kendisini Çevre ve Şehircilik Bakanı yaptık. Bu bakanlığın da belediyelerle ilgili bir çok işlevi var. Mehmet Bey de bu işlerde işi çok iyi bilen bir arkadaşımız. Bu arada tabii Mehmet Bey'in üzerine çok önemli bir yük de yıktık. Güneydoğu çukurlarla aşılmıştı. Terör örgütü çukurlarla delik deşik etmiş. Bitişik nizam evlerde de apartmanlar aşağıdan tünellerle birbirine bağlanmıştı. Mehmet Bey'e bunları yıkmamız lazım dedim. Buradaki insanlara biz konutlarını yapıp vereceğiz.”

İlgili Haberler