Meral Akşener’den THY konusunda geri adım atan Erdoğan’a flaş teklif!

Meral Akşener’den THY konusunda geri adım atan Erdoğan’a flaş teklif!
İYİ Parti lideri Meral Akşener, tepkilerin ardından kararını değiştirerek “'Milli havayolumuz uluslararası uçuşlarını Turkish Airlines değil, Türk Havayolları ismiyle yapacaktır.' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi. Akşener;” Hatadan dönmek iyidir. Yanlışta ısrar etmemek de iyidir.” dedi…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçakların gövdesine Turkish Airlines değil Türkiye Havayolları yazılacağını duyurmuştu. Erdoğan, "Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine Turkish Airlines değil Türkiye Havayolları yazacağız." ifadelerini kullanmıştı.

AKŞENER: BİZ GELDİĞİMİZDE ONU DA DÜZELTİP TÜRK HAVA YOLLARI YAZARIZ

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ise Erdoğan''ın açıklamalarına tepki göstererek, "“Sen böyle saçmalamaya devam et, biz geldiğimizde onu da düzeltip Türk Hava Yolları yazarız. Ne de olsa az kaldı” açıklamasını yapmıştı.

ERDOĞAN’DAN GERİ ADIM

Gelen tepkilerin ardından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan Türkiye Hava Yolları''ndan vazgeçtiğini belirten "Dünyada ülkemizin adını Turkey''den Türkiye''ye dönüştürme adımını başarıyla hayata geçirirken milli havayolumuz da Turkish Airlines değil Türk Hava Yolları ismiyle yapacaktır. Bu kadarı öküz altında buzağı arayanlara herhalde yeter." açıklamasını yaptı.

AKŞENER’DEN ERDOĞAN’A YANIT

Kararın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Akşener mesajında; “Hatadan dönmek iyidir. Yanlışta ısrar etmemek de iyidir.  Haydi Sayın Erdoğan, bu yeni keşfedilmiş feraseti;  Berbat ekonomi yönetiminiz ve başımıza bela ettiğin ucube sistemle ilgili olarak atacağın adımlarda da görmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı…

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler