Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zehir zemberek suçlama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zehir zemberek suçlama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın ardından zehir zemberek suçlamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Toplantıda ekonomik gündem ve korona virüs aşısı hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin Demirtaş kararı ile ilgili de flaş ifadeler kullandı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zehir zemberek suçlamaları şu şekilde:

Türkiye aleyhinde alınan her kararı savunma görevini üstleniyor. AİHM ülkemizle ilgili davada kendi hukuki süreçlerinde İspanya ve İtalya'daki verdiği kararlara aykırı bir tutum sergiledi. Biz de hukuki değil, siyasi saiklerle verilen kararı uygulamayız dedik. Vay efendim sen nasıl böyle bir şey söylersin. Demek ki kendileri yetki sahibi olsalar bu terörist destekçisini hemen serbest bırakacaklar. Arkasında durdukları kim? İddianameye göre 37 adam öldürme, 29 adam öldürmeye teşebbüs, 295 hırsızlık, 15 yağma, 308 işyeri ve konut dokunulmazlığını ihlal, 13 Türk Bayrağı'nı yakma ve Atatürk'ü Koruma Kanuna muhalefet suçunun işlendiği 6-8 olaylarının baş sorumlusu.

 

İlgili Haberler