Ooo Turhan Çömez AKP'nin büyük sırrını açıkladı

Ooo Turhan Çömez AKP'nin büyük sırrını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez, AKP iktidarına  yönelik bir söylemde bulundu.

22. Dönem Balıkesir Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın eski doktoru ve Op. Dr. Turhan Çömez, sosyal medya hesabı Twitter''dan AKP iktidarına yönelik bir paylaşımda bulundu.

Çömez, AKP iktidarının hikaye yazarken artık hikayesinin yazıldığını ifade ederken, "2002 de ne yapsa iktidara gelecekti. 2022 de ne yapsa iktidardan gidecek. Bir zamanlar hikaye yazan partinin artık hikayesi yazılıyor" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşım:

"ERDOĞAN''I TANIYAMIYORUM"

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet TV''ye konuşan Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ı tanıyamadığını ve Türkiye''nin gerçek bir demokrasiyle yönetilmediğini belirtmişti.

Çömez, "Şu anda tek adam yönetiminin, sayın Recep Tayyip Erdoğan''ın hakim olduğu bir Türkiye var. Medeni bir ülkede bu iddia sansasyon yaratmalı, parlamento toplanmalı ancak gündemden kalktı. Ben Erdoğan''ı iyi tanıyan biriyim, uzun yıllar arkadaşlığımız oldu. Bugün Erdoğan''ı tanıyamıyorum, rasyonel bir siyasetten tamamen kopmuş ve çok farklı bir kimliğe kavuşmuş durumda. Bugünkü söylemlerine bol maaşlı danışman kadrosunun da katkı sağladığını düşünüyorum. Danışmanlar her söylediğini alkışlayan ve her yaptığında keramet arayan kişiler" şeklinde konuşmuştu.
 

İlgili Haberler