Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez iddia etti: Nebati'nin ziyaretinin hemen sonrasında Londra'da neler oldu

Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez iddia etti: Nebati'nin ziyaretinin hemen sonrasında Londra'da neler oldu
Son zamanda yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez'den 'Nureddin Nebati' paylaşımı geldi. İşte ayrıntılar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, birkaç hafta önce İngiltere''nin başkenti Londra''da çeşitli bankaların ve yatırımcıların üst düzey yöneticileriyle iki gün süren toplantılar gerçekleştirdi. Reuters, Bakan Nebati''nin yatırımcıları ikna emek için Londra''da döviz kurunun sabit kalacağı taahhüdünde bulunduğunu duyurmuştu.

Erdoğan''ın eski doktoru Turhan Çömez''in Londra''da çekilen üzerinde PKK elebaşı Abdullah Öcalan''ın bulunduğu ''Bir Türk hapishanesinde yalnız başına kaç gün hayatta kalabilirsin? Öcalan 8 bin 400 gündür mahkum'' yazılı billbordu paylaşarak şu notu düştü:

“Borç alan emir alır. Nebati’nin Londralı tefecilerle masaya oturmasının ardında şehrin billboardlarında ortaya çıkan manzara. Genel affın işaret fişeği Londra’dan mı atıldı?"


Çömez''in "Ülke demokrasiyle yönetilmiyor. Ben Erdoğan''ı iyi tanıyan biriyim, uzun yıllar arkadaşlığımız oldu. Bugün Erdoğan''ı tanıyamıyorum, rasyonel bir siyasetten tamamen kopmuş ve çok farklı bir kimliğe kavuşmuş durumda. Bugünkü söylemlerine bol maaşlı danışman kadrosunun da katkı sağladığını düşünüyorum. Danışmanlar her söylediğini alkışlayan ve her yaptığında keramet arayan kişiler.” cümleleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

İlgili Haberler