Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıkladı: “Ücretsiz maske alamayanlar buralara başvursun”

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıkladı: “Ücretsiz maske alamayanlar buralara başvursun”
Maske para ile satılacak mı? sorusu vatandaşlar tarafından merak edilirken Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "parayla satılması gündemimizde yok" diyerek ücretsiz maske alamayanlara yeni adresi açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 24 TV'de Helin Aslan'ın gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Son günlerde konuşulan Maske para ile satılacak mı? sorusuna Kalın, "parayla satılması gündemimizde yok" dedi. Maske dağıtımı noktasında zaman zaman sıkıntı yaşandığını belirten Kalın, maske alamayanlara da çağrıda bulunarak yeni adresi gösterdi.

03052020a6dd1a72-2.jpg

“PARAYLA SATILMASI GÜNDEMİMİZDE YOK"

Kalın, "Maske satışına izin verilebilir mi?" sorusunu, "Hayır, şu anda maskenin ücretle, parayla satılması gündemimizde yok. Ücretsiz olarak bütün vatandaşlarımıza maskeler dağıtılmaya devam ediyor, bundan sonra da devam edecek. Bu konuda devletimiz bütün tedbirleri aldı. Üretim noktasında maske sıkıntımız yok." diye cevapladı.

"ÜCRETSİZ MASKE ALAMAYANLAR BURAYA BAŞVURSUN"

Maske dağıtımı noktasında zaman zaman sıkıntı yaşandığını belirten Kalın, maske ulaşmayan vatandaşlara, bulundukları ilde valiliklere, belediyelere, Vefa Sosyal Destek Gruplarına, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ilgili birimlerine başvuru yapmaları çağrısında bulundu.