Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi personel alacak

Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi personel alacak
Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı personel alacağını duyurdu.

Kamu Personeli Alım sitesinde yer alan bilgilere göre, Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı kamu işçisi alacak.

İlana göre 18-40 yaş arasında olanlar başvuru yapabilir. Adaylar başvurularını 7 Mart 2022 tarihi bitimine kadar Türkiye İş Kurumu üzerinden 00006599992 iş ilan numarası ile yapacaklar. İnternet ortamı dışında başvuru kabul edilmemektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI

1-Türk vatandaşı olmak

2-18-40 yaş aralığında olmak.

3-En az ilkokul mezunu olmak.

4-Adayların 24 saat vardiyalı çalışma düzenini kabul etmiş olması ve adayların vardiyalı çalışmaya engel bir durumunun olmaması gerekiyor.

5-Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

6-Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup hak kazananların atamaları yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup hak kazananların atamaları yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atamaları iptal edilecektir. Açıklanan kadroda istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

7-657 sayılı devlet memurları kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (4), (7) numaralı alt bentlerindeki şartları taşımak.

8-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

9-Diğer hususlarda ilgili mevzuat hükümleri gereğine göre işlem yapılır.

10-TMY statüsünde olmak. Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan (TMY): 21/6/1927 tarihli ve 1111 sayılı Askerlik Kanunu veya 16/6/1927 tarihli ve 1076 sayılı Yedek Subaylar ve Yedek Askeri Memurlar Kanunu kapsamına giren ve askerlik hizmetini yaparken 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21 inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını belgelendirenleri ifade eder.

11-İlanı veren Isparta şehrinde ikamet zorunluluğu bulunuyor. İkametgah belgesi istenmektedir.