Daha 18 yaşındaydı... Sosyal medya fenomeni son paylaşımını yaptıktan sonra canına kıydı

Daha 18 yaşındaydı... Sosyal medya fenomeni son paylaşımını yaptıktan sonra canına kıydı
18 yaşındaki TikTok fenomeni Dazhariaa Quint Noyes, Instagram takipçilerine 'son gönderisini' paylaştığını söyledikten sonra yaşamına son verdi.

TikTok fenomeni Dazhariaa Quint Noyes, son paylaşımını yaptıktan sonra yaşamına son verdi. 18 yaşındaki Noyes'in hayatını kaybetmesinin ardından platformun oluşturduğu ortamla ilgili tartışmalar da alevlendirdi.

Sosyal medya platformu TikTok, kullanıcılarının takipçi kazanabilmek adına yaptıklarıyla uzun süre tartışılan bir mecra oldu.

Paylaştığı son videoda müzik eşliğinde dans eden Noyes, görüntünün kenarına “Hepinizi uyuz ettiğimin farkındayım. Bu benim son paylaşımım” ifadesini yazdı.

Paylaşımı ciddiye almayan takipçileri, ailesinin Noyes’in yaşamına son verdiğini duyurmasıyla büyük bir şok yaşadı.

Noyes’in babası Raheem Alla kızı ile ilgili, “Ne yazık ki o artık bizimle değil, daha iyi bir yerde. Keşke benimle yaşadığın stresi ve duyguları konuşsaydın. Sadece sana sarılmak istiyorum. Artık eve geldiğimde beni bekliyor olmayacaksın. O benim en iyi arkadaşımdı. Kızımı kaybetmek için hiç hazır değildim. Seni meleklerle uçman için özgür bırakmalıyım” ifadelerini kullandı.

Noyes, TikTok'ta bir milyondan fazla takipçiye, YouTube'ta aynı sayıda aboneye ve 100 binden fazla Instagram takipçisine sahipti.