Millet Bahçesi yapılacağı söylenen Zübeyde Hanım Kültür Merkezi viraneye döndü

Millet Bahçesi yapılacağı söylenen Zübeyde Hanım Kültür Merkezi viraneye döndü
Bir süre önce Buldan Belediyesi tarafından alınan kararla, Millet Bahçesi olacağı açıklanan Buldan Gölbaşı mahallesinde bulunan Zübeyde Hanım Kültür merkezi viraneye döndü.

İclal ÇAKIN - DENİZLİ / YENİÇAĞ

Buldan Belediyesi tarafından Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan, ancak aradan geçen zaman içerisinde bir çalışma yapılmadığı gibi kaderine terk edilen Buldan Gölbaşı mahallesindeki Zübeyde Hanım Kültür Merkezi viraneye döndü.

Geçtiğimiz dönemde Buldan Belediyesi tarafından yaptırılan ve Atatürk’ün annesi, Zübeyde Hanım’ın isminin verildiği Kültür Merkezinin adeta çöplüğe döndüğünü dile getiren vatandaşlar “Bu merkezin Millet Bahçesi olarak yapılacağı açıklandığında çok sevinmiştik. Diğer şehirlerde olduğu gibi Cumhurbaşkanımızın her yerde müjdesini verdiği, herkesin dinlenebildiği, nefes alabildiği bir yeşil alana kavuşacağımız için çok sevinmiştik.

Ancak sadece karar alındı, hiçbir çalışma yapılmadı. Burada gereken çalışma yapılmadığı gibi kaderine terk edildi. Kim olduklarını bilmediğimiz kişiler gelerek burada gürültü yapıyorlar, çevreye ve merkeze zarar veriyorlar. Tuvaletler, lavabolar, aynalar kırık durumda. Binanın dış camlarını kırdılar. Gece ve sabah saatlerinde gelerek binaya zarar veriyorlar. Kültür merkezine madem çalışma yapılmıyor, bari Zübeyde Hanımın ismine saygı gösterilsin” dedi.

İlgili Haberler