Galatasaraylılık ruhu Hamza ile geri geldi

Galatasaraylılık ruhu Hamza ile geri geldi
Cimbom'da kabus gitti bahar geldi. Uzun bir süredir iki İtalyan teknik adamla beklenen patlamayı yapamayan sarı kırmızılılar, Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte coştu. Futbolcuları hırs bastı, Burak Yılmaz golleri sıralamaya başladı. Taraftar da tribünlere koştu

Fatih Terim'in gönderilmesinden sonra İtalyan teknik adamlar Mancini ve Prandelli ile bir türlü kendini gelemeyen Galatasaray, Terim'in çırağı Hamza Hamzaoğlu ile özlenen güzel günlere geri döndü.. Genç hocanın gelmesinden sonra önce kupada Es Es'i, sonra ligde Akhisar'ı deviren Galatasaray'da daha önce eleştirilen yıldızların performansı tribünleri uzun bir aradan sonra yenidein çoşturdu..Sarı kırmızılılar bu sezon gol yollarında suskun kalan Burak'ın attığı 2 gol ile Akhisar'ı geçerken, şimdiye kadar ortaya koyduğu vasat futbol ile sık sık eleştirilen kaptan Selçuk'un performansı, İtalyan teknik adamlardan bir türlü forma şansı bulamayan genç Bruma'nın muhteşem gösterisi, Galatasaray ruhunun yeniden ortaya çıkması tribünleri ayağı kaldırdı. Tribünleri galibiyetten çok ortaya konan güzel futbol memnun etti.


 "Çırak ustadan öğrenir"

Gelecek maçlarda Türk Telekom Arena'ya daha fazla seyirci geleceğine inandığını vurgulayan Hamzaoğlu  "Böyle oynadığımız sürece, taraftarımız da bu coşkumuza ortak olacaktır. Onların ne istediğini bildiğimi düşünüyorum. Sahada takımı için, forması için mücadele eden oyuncuları görmek istiyorlar. Kaybedebiliriz de önemli değil. Eğer o mücadeleyi verirsek, taraftarımız yine alkışlayacaktır. Biz iyi olacağız ve ardından gerisi gelecek. Çırak ustadan öğrenir. Biz de bunları Terim'den öğrendik " dedi. Galatasaray'da görev yapıyor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren genç hoca, "Şu anda hayallerimin takımındayım ve çok mutluyum. Galatasaray'a bir şeyler verebilmek her şeyden önemli" şeklinde konuştu.


Dürüst: Tribünler dolacak

Arsenal ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yapacakları son maçın önemine değinen Hamzaoğlu, "Bu müsabaka, prestij ve kendimize olan güven ile moral açısından önemli. İnşallah yine iyi mücadele ve birlikte oyun istiyorum. Kazanabilirsek daha da mutlu olacağız. Kazanmaktan önemli olan, başka şeyleri de kazanabilmek. Bu maç onlar için önemli" diye konuştu. Bu arada Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst, gelecek günlerde tribünlerdeki taraftar sayısının artacağını söyledi. Akhisar karşısında herkesin uzun bir süredir beklediği heyecan verici futbolu bulduklarını belirten Dürüst " Herkesin beklediği buydu. Her gün üzerine koyarak devam edeceğiz. İnşallah heyecan verici oyun böyle sürer. Önümüzdeki haftalarda gollü ve kalabalık maçlar izleyeceğiz" diye konuştu.