Devlet Bahçeli Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı

Devlet Bahçeli Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yayımladığı yeni yıl mesajında İBB hakkında başlatılan teftiş incelemesi hakkında açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanlığı''nın ''terör iltisaklı kişileri çalıştırdığı'' iddiası ile İBB hakkında başlattığı teftiş incelemesi, siyasetin bir numaralı gündemi olmayı sürdürüyor.

Dün bir gazeteye verdiği demeçte, ''''İmamoğlu suçluysa görevden alınmalıdır'''' diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yayınladığı yeni yıl mesajında  da İBB''yi hedef aldı. 

''''SAVRUK BİR MANEVRADIR''''

'''' İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde işe alınan terör örgütleriyle irtibat ve iltisaklı vandallara kucak açan, onay veren, referans olan, göz yuman, çanak tutan, işbirliği yapan kim varsa en alttan en üst makama kadar müteselsilen sorumluluk altındadır'''' diyen Bahçeli, ''''Konuyu millet iradesine dayandırmak, kime yarayıp yaramadığını tartışmaya açmak, lafı ortaya atıp isteyenin istediği payı almasını küstahça ifade etmek sakat bir mantık, savruk bir manevradır'''' ifadelerini kullandı.

''''FİLM DEĞİL ZULÜM FİGÜRANLIĞIDIR''''

Bahçeli ayrıca, ''''Adaletin işleyiş, işlerlik ve ilerleyişini sulandırmak en başta terörizme uzatılmış zeytin dalıdır ki, buna yeltenenlerin midelerinde öğütemedikleri erik kurusu olduğu meydandadır.

Türkiye Cumhuriyeti’ne düşmanlık yapanların, hıyanetin faili olanların devletin imkanlarından istifadeye kalkmaları, yetimin, garibin, mazlum insanlarımızın haklarını gasp etmeleri zillet bir siyasetin eseridir.

Kırmızı kategoride yer alıp da nokta operasyonlarla etkisiz hale getirilenlerin şehir uzantılarını belediyeye doldurmak vebaldir, film değil zulüm figüranlığıdır'''' ifadelerine de açıklamasın yer verdi. 

KILIÇDAROĞLU''NU DA HEDEF ALDI

Açıklamasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu''nu da TÜİK ve MEB ziyaretleri üzerinden hedef alan Bahçeli, '''' Merkez Bankası’nın, TÜİK’in ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın kapısına haydut gibi dayanarak yıkım siyasetini kuvveden fiile geçirmeye çalışan, sivil itaatsizlik damarının açılmasını sinsi sinsi hedefleyen zillet zihniyetinin terör örgütleriyle kurduğu yakınlık, bölücülerle ittifakı artık tehdit boyutundadır'''' açıklamalarında bulundu.

İlgili Haberler