AKP'li Şamil Tayyar: İmamoğlu’nun görevden alınması, hiç hak etmediği pâye olur

AKP'li Şamil Tayyar: İmamoğlu’nun görevden alınması, hiç hak etmediği pâye olur
AKP'li Şamil Tayyar, partisine ve isim vermeden MHP lideri Devlet Bahçeli'ye gönderme yaparak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun görevden alınması ihtimaline ilişkin, "20 yıllık emeklerimize, bu güzel ülkenin geleceğine yazık olur. " yorumunu yaptı.

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar, partisine ve isim vermeden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''ye göndermelerde bulundu. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu''nun görevden alınması ihtimalini değerlendiren Tayyar, "20 yıllık emeklerimize, bu güzel ülkenin geleceğine yazık olur. " yorumunu yaptı. 

Tayyar''ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

"İmamoğlu’nun görevden alınması, hiç hak etmediği pâye olur. 20 yıllık emeklerimize, bu güzel ülkenin geleceğine yazık olur. Lafım, ortaya. İsteyen istediği payı alır."

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İBB’ye yönelik teftiş konusunda değerlendirmede bulunmuştu.

Belediyede “terör iltisaklı kişilerin çalıştığı” iddiası sorulan MHP lideri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun suçlu olması durumunda görevden alınması gerektiğini söyledi ve "Büyükşehir belediye meclisi de yeni başkanı seçmelidir. Bu işin şakası yoktur" demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Bahçeli''nin açıklaması için, "Söylediklerini ciddiye almıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler