Devlet Bahçeli'nin Erdoğan hakkındaki o sözleri tekrar gündemde!

Devlet Bahçeli'nin Erdoğan hakkındaki o sözleri tekrar gündemde!
Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan için söyledikleri yeniden gündeme geldi. Videoda, şimdiki ortağının, PKK kadar tehlikeli olduğunu söyleyen Bahçeli, Erdoğan için, “Gece gündüz zehir kusuyor. Yalan makinesi. Servetini yurt dışına kaçırdı” diyor.

Devlet Bahçeli’nin, yerel seçim sürecinde, muhalefet partilerini terör örgütleri ile aynı kefeye koyması, birkaç yıl öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP için söylediklerini yeniden akıllara getirdi. 7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde 400 milletvekili isteyen Erdoğan’ın, gece gündüz zehir kustuğunu ifade eden Bahçeli, en büyük beka sorunu Erdoğan olarak açıklıyor.

İşte Bahçeli’nin o açıklamaları:

“ERDOĞAN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ZEHİR KUSMAKTA”

“Erdoğan, başkanlık sistemi için meydanlarda iftira ve yalan rekoru kırmakta. Yeni Anayasa ve 400 milletvekili için gece gündüz demeden zehir kusmakta. Milletimizi aldatmaya, aklını çelmeye, tertemiz duyguları sömürmeye teşebbüs etmektedir. Erdoğan haddini aşmış, kırmızı çizgiyi geçmiştir. Çok tehlikeli bir kumar oynamaktadır. Türkiye’yi uçuruma sürüklemektedir. Öyle kontrolden çıkmış, öyle, gözünü hırs bürümüştür ki, artık her şeyi, kendisi için hak ve meşru görmektedir.”

“TÜRK MİLLETİ BUNA MANİ OLMALI, SET ÇEKMELİDİR”

Deyim yerindeyse, ‘Türkiye Cumhuriyeti’ni tek taraflı fesih ettim’ dese, neredeyse kimseden ses çıkmayacaktır. ‘Anayasa’yı kaldırdım’ dese, sanıyorum kimseden caydırıcı bir tepki gelmeyecektir. Türk Milleti, buna mani olmalı, set çekmelidir. Aksi taktirde son ve sonuç felakettir.

“ERDOĞAN YURT DIŞINA KAÇIRDIĞI SERVETİYLE GİDECEK”

“Erdoğan’ın, despot ve diktatör tavırları toplumsal dip dalgayı tahrik edebilecek ve ülkemiz çok tehlikeli çatlak ve çalkalanmalara hapsedilebilecektir. Böyle giderse Erdoğan’ın, Tunus’un devrik lideri Zeynel Abidin Binali gibi ülkeden kaçması, yurt dışına çoktan kaçırdığı serveti ile kalan ömrünü tamamlaması hiç kimse adına sürpriz olmayacaktır. “

“ERDOĞAN YALAN MAKİNESİ, ÇARK USTASI, KIVIRMA UZMANIDIR”

“Erdoğan Balıkesir’de sıkıyı görüp yeni bir yalan ve riya atmosferi tesis etmek amacıyla, bizzat mucidi olduğu sözde Kürt sorununu inkar etmiştir. ‘Kürt sorunu bu milletin bir parçasının değil, herkesin sorunudur’ diyen Erdoğan’dır. ‘Kürt sorunu herkesten önce benim sorunumdur’ diyen, yalancı da Erdoğan’dır. ‘Kürt sorunu çerçevesinde çalışma başlattık’ diyen, vicdanı donmuş kişi yine Erdoğan’dır. Diyarbakır’a gidince, ‘Kürt sorunu’ diyen, Balıkesir’i görünce bunu inkar eden Recep Tayyip Erdoğan’dır. Artık yalan makinesi, çark ustası, kıvırma uzmanı olduğu net olarak bellidir.”

“ERDOĞAN VE AKP MİLLİ GÜVENLİK İÇİN PKK KADAR TEHDİTTİR”

“PKK’yı silahlandırıp moral ve militan takviyesi yaparak iğrenç pazarlık masasına oturanlar, bunu hesabını iki cihanda da vereceklerdir. Hiç kimse kurtulamayacaktır. Erdoğan ve AKP, milli güvenliğimiz için en az PKK kadar tehdittir.”

“ERDOĞAN, DAVUTOĞLU VE ÖCALAN İHANETİN ÜÇ TEMSİLCİSİDİR”

“Türk Milletine yönelik bitmek bilmeyen tarihi ihanet süreci; Erdoğan, Davutoğlu ve Öcalan’dan oluşan üç temsilcisiyle, hiç olmadığı kadar sona yaklaşmıştır. Talihsizliktir ki, milli coğrafya, milli varlık, milletin bekası için duyulan kaygılar ve oluşan tehdit 1910’lu yılların sıkıntılarıyla örtüşmeye başlamıştır.”