Didem Arslan, Müge Anlı’nın Tatlı Sert programıyla aynı saatte yayına girecek! Yeni programın adı belli oldu

Didem Arslan, Müge Anlı’nın Tatlı Sert programıyla aynı saatte yayına girecek! Yeni programın adı belli oldu
HaberTürk'ten ayrılan ve Show TV'ye geçen Didem Arslan Yılmaz'ın, Müge Anlı'nın programıyla aynı formatta olan yeni programının adının "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" olacağı öğrenildi.

Ciner Grubu'na bağlı HaberTürk'ten ayrılan Didem Arslan Yılmaz'la ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Show TV'ye geçen Yılmaz'ın, Müge Anlı'nın "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına rakip olacak formatta bir programla tekrar ekran karşısına çıkacağı açıklanmıştı.

Didem Arslan Yılmaz, ayrılık mesajında şöyle konuşmuştu:

“Sevgili Arkadaşlarım, yeni bir yolculuğa çıkıyorum. Haberin farklı bir kulvarında yeni bir program heyecanı içindeyim. Artık Habertürk’de olmayacağım. Ama aynı çatı altında olacağız. Show Tv’deyim artık. Çok uzağa gitmiyorum. Sizleri çok seviyorum, başarılarınızı ilgiyle izlicem hep. Kalbimdeki yeri ayrı Habertürk’ün, çok emek verdim. Acısıyla, tatlısıyla çok anıyla ayrılıyorum. Hepinizi kocaman kucaklıyorum. Reytinginiz, reytingimiz bol olsun."

İŞTE DİDEM ARSLAN YILMAZ'IN YENİ PROGRAMININ ADI

Didem Arslan Yılmaz'ın yeni programının adı belli oldu.

Show TV'de ekranlara gelecek programın ismi "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" olacak.

Yılmaz'ın programı Müge Anlı'nın programıyla aynı saatte olacak.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Haberciliğinin verdiği tecrübe ile yaşananlara farklı pencerelerden bakacak olan Didem Arslan Yılmaz ile Türkiye’de artık hiçbir olay gizli kalmayacak; hiçbir dava yarım bırakılmayacak, hiç kimse yok sayılmayacak.

Alanında uzman hukukçular ve doktorların da yer alacağı, Türk televizyonlarının gerçeklikle tanışacağı programda kederler sevince; karamsarlık umuda dönüşecek. Yıllardır yakınlarını arayanlara umut, çözülemeyen davalara ışık olacak program Türk halkına yeni bir ses, yeni bir soluk getirecek.

Bugüne kadar Türkiye’nin nabzını tutan Didem Arslan Yılmaz şimdi ise SHOW TV’de halkın nabzını tutacak!"