2018'e kadar Bilic

2018'e kadar Bilic
Özellikle ilk yarının son haftalarında eleştiri oklarını üzerine çeken Slaven Bilic'e, sözleşme müjdesi geldi. Başkan Orman'ın, Hırvat hocanın 2016 yılında bitecek olan sözleşmesini, 2 yıl daha uzatma kararı aldığı bildirildi

Feda sezonunun ardından Samet Aybaba’yla yollarını ayıran ve teknik adamlık koltuğuna Hırvat teknik adam Slaven Bilic’i getiren Beşiktaş Yönetimi, kulüple 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan yeni hocasıyla anlaşmasını uzatma kararı aldı. Bilic’in, ilk yarısı geride kalan Spor Toto Süper Lig’de, topladığı 29 puanla lider Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından üçüncü konumda bulunan Siyah-Beyazlılar’la olumlu bir hava yakalaması üzerine harekete geçen Başkan Fikret Orman’ın, başarılı teknik adamın sözleşmesini yenilemek için çalışmalara başladı. Bu görüşünü takımın futbol direktörü Önder Özen’le paylaşan Orman’ın, olumlu yanıt alması üzerine, kulübüyle 3 yıllık sözleşmesi bulunan Bilic’e, artı olarak 2 senelik anlaşma önereceği ve başarılı hocayı 2018’e kadar Beşiktaş’ın başında tutmayı planladığı bildirildi. Beşiktaş’ta özellikle futbolcularla ve yönetimle iyi ilişkiler içinde bulunan ve takımında mutlu olduğu bilinen Slaven Bilic’in de, başkanın bu teklifine sıcak baktığı ve önümüzdeki hafta içinde kulübüyle nikah tazeleyeceği bildirildi.

Başkan ABD’ye gitti

Siyah-Beyazlılar’ın Başkanı Fikret Orman, cuma günü New York’ta düzenlenecek olan Beşiktaş balosu için ailesiyle beraber Amerika Birleşik Devletleri’ne gittiği bildirildi. Başkan Orman’ın, ABD seyahatinin ardından İstanbul’a dönüşünde Bilic’le kontrat yenileme çalışmalarına başlayacağı öğrenildi. 

Kavalcı: 3 Şubat’ta imzalar hazır...

Beşiktaş futbol şube sorumlusu Ahmet Kavalcı, kulübün transfer çalışmalarıyla ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik adam Sleven Bilic’in raporu doğrultusunda kadroyu 2 yeni isimle güçlendirmek istediklerini belirten Kavalcı, “Ara transfer döneminde kesinlikle iki tane futbolcuyu renklerimize bağlayacağız. Ya iki tane savunma oyuncusu ya da bir defans ve orta alan futbolcusu alacağız. Teknik heyetten de öneriler var. Bizim de takip ettiğimiz isimler var. 3 Şubat’a kadar imzaları attıracağız” açıklamasını yaptı.