Dışişleri bakanlığı personel alacak

Dışişleri bakanlığı personel alacak
Dışişleri bakanlığı Bregenz Başkonsolosluğu’na sözleşmeli personel alacak. Başvurular 12 Şubat tarihine kadar sürecek.

Kamu Personeli.Com''da yer alan bilgilere göre, Dışişleri bakanlığı Bregenz Başkonsolosluğuna sözleşmeli kamu personeli alımı yapıyor. İlana göre başkonsolosluk Türk uyruklu 1 adet sözleşmeli sekreter alımı yapıyor.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İÇİN KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Sınav tarihi itibarıyla 41 yaşından gün almamış olmak.

En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak.

Kamu haklarından yoksun bulunmamak.

Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak. Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek.

Çok iyi derecede Almanca ve Türkçe bilmek. Bilgisayar kullanabilmek.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler; Özgeçmiş, Türk pasaportuna sahip adayların pasaport örneği ile işlem görmüş sayfaları, Nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti, Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet renkli vesikalık fotoğraf, En son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti, yurt dışındaki liselerden mezun olan adayların başvurularının değerlendirmeye alınabilmesi için.

Eğitim Ataşeliklerinden alınan denklik belgelerini, Kariyer Kapısı üzerinden yapılan başvuru sırasında “Ek Dosya” bölümündeki “Denklik Gösterir Belge” alanına mutlaka yüklemeleri gerekmektedir, Erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişikleri olmadığına dair belge.

BAŞVURU ŞEKLİ VE ZAMANI

Başvurular 27 Ocak 2022 tarihinde başlamış olup 12 Şubat 2022 tarihinde sona ermiş olacaktır. Başvuru yapmaya engel durumu olmayan adaylar başvurularını belirtilen tarihte isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.