Trabzon’da rota golcü ve sol bek

Trabzon’da rota golcü ve sol bek
Ara transferde önceliği bir golcü ve bir de sol bek’e vereceği belli olan Trabzonspor’da, golcünün Muhammed Demir, ya da Keweuke, sol bekin de Güray Vural, ya da Ömer Bayram olduğu, yönetimin de bu transferler için harekete geçtiği öğrenildi

Bordo mavililerin Muhammed Demir için girişimlere başladığı,  Trabzonspor başkanı Muharrem Usta ile Gaziantepspor’un başkanı İbrahim Kızıl’ın  önümüzdeki günlerde biraraya gelerek masaya oturacağı belirtildi. Usta’nın golcü futbolcu için şartlarını zorlayacağı, ancak yüksek rakamların ortaya çıkması durumunda ısrarcı olmayacağı ifade edildi.

Güray listede

Bordo mavili yönetimin bu durumda listesindeki ikinci isim Rizespor’da forma giyen Kweuke için harekete geçeceği belirtildi. Bordo-Mavililer’in sıkıntı yaşadığı bir başka bölge olan sol kanat için de temaslar devam ediyor. Kayserisporlu Ömer Bayram’ın ardından şimdi de Akhisar Belediyespor’daki müthiş performansıyla yıldızlaşan Güray Vural için temaslara başladığı, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcudan para kazanmak isteyen Akhisar’ın da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.