Doların çıkışına izin verildikçe AKP’liler ne yapacağını şaşırdı

Doların çıkışına izin verildikçe AKP’liler ne yapacağını şaşırdı
Ağrı Belediyesi'nin AKP'li Meclis üyesi Selma Gökçen'in evinde çektiği fotoğrafları esnafın astığı fiyat etiketi gibi göstermeye çalıştı ancak fotoğrafta gözüken ayağı her şeyi ortaya çıkardı. Gökçen, kendisi hakkında yapılan haberle ise dalga geçti.

Çıplak ayağı görününce yakayı ele verdi

Ağrı Belediyesi''nin AK Partili Meclis üyesi Selma Gökçen, evinde çektiği fotoğrafları esnafın astığı fiyat etiketi gibi göstermeye çalıştı.

Selma Gökçen''in evinin masasında çektiği etiketleri "Ağrı esnafı: Devletimizin yanındayız" notuyla paylaştı.

Fotoğraflarda evindeki halının fotoğrafları ve ayağı gözükünce yaptığı oyun ortaya çıkan Selma Gökçen tepkiler üzerine yaptığı paylaşımı sildi.

KENDİSİ HAKKINDAKİ HABERLERLE DALGA GEÇTİ

Sosyal medyada bir haber sitesi söz konusu haberi “Ağrı Belediyesi''nin AK Partili Meclis üyesi Selma Gökçen, evinin mutfağında çektiği fotoğrafları esnafın astığı fiyat etiketi gibi göstermeye çalıştı. Fotoğrafların birinde yalınayak olduğu görülmesiyle paylaşımını sildi.” İfadeleriyle aktardı.

Gökçen, haber paylaşımın altına “Çok büyük haber ya siz bu gidişle ödül alırsınız” diyerek durumla dalga geçti.

"ÖNEMLİ OLAN SİZİN ZERRE UTANMANIZ OLMAYIŞI"

Gökçen''in haberle dalga geçmesine ise sosyal medyada dikkat çeken bir tepki geldi.

Vatandaş "Haberi yapanın ödül alması önemli değil. Önemli olan sizin zerre utanmanız olmayışı." ifadeleriyle Gökçen''in haberden utanması gerektiğini belirtti.

DOLAR BUGÜN BİR KEZ DAHA REKOR KIRDI

Dolar kurunun artması temel gıda sektöründen teknoloji sektörüne kadar her alanda etkisini göstermeye devam ediyor.

AKP''Lİ isimlerin ise dolar kurunun her geçen gün hızla artmasına çeşitli şekilde açıklamalar ve çözümler bulması dikkat çekiyor.

17 Aralık Cuma günü 17,14 ile rekor seviyeyi gördükten sonra TCMB müdahalesiyle 16,20’lere kadar gerileyen dolar/TL, yeni haftaya yeniden rekor kırarak başladı.

Dolar/TL’de bu sabah 17,73 seviyesi görüldü.

İlgili Haberler