Portfolio Oluşturmak için ideal 5 Kaynak

Portfolio Oluşturmak için ideal 5 Kaynak
Bazı firmalar tarafından yapılan CV formları içerisinde kişisel çalışmalarınıza yer verebileceğiniz bir internet sitesini göstermeniz için sizlerden internet sitesi istiyor.

Bazı firmalar tarafından yapılan CV formları içerisinde kişisel çalışmalarınıza yer verebileceğiniz bir internet sitesini göstermeniz için sizlerden internet sitesi istiyor. Çoğu vatandaş kod bilgilerine sahip olmadıkları için bu durumda ne yapacaklarını bilmiyorlar. Bu yazımızda internet üzerinden bu sisteme olanak vermenizi sağlayan en kaliteli siteleri bir araya getirdik aralarındaki özelliklerini baştan sona kadar inceledik.

MOONFRUİT
Kullanıcılar artık sizlere her yeden ulaşmak istiyor. Bilgisayarlar aynı zamanda tablet ürünlerden beraberinde gelen sosyal medya platformlarından içeriği görüntülemek isteyen birden fazla kullanıcı bulunuyor.

WİX
Wix, uzun zamandır internet üzerinde kullanıma sahip olan hazır site aracı olarak tanılıyor. Hiç bir şekilde kod bilginiz olmasa da, Kendi siteniz için sizlere sunmuş olduğu tema paketleri sayesinde hızlı bir şekilde internet sitesi oluşturabilmeniz mümkün hale geliyor. Üzerinde barındırmış olduğu tema renklendirme, yazı stili değiştirme, boyutlandırma gibi süreç içerisinde oldukça etkili sonuçlar sunuyor.

WORDPRESS
Neredeyse uzun bir zamandır piyasada boy gösteren aynı zamanda bazı köklü sitelerin kullanmış olduğu WordPress kullanıcılarına hızlı, avantajlı aynı zamanda kolay bir arayüz sunuyor.

IMCREATOR
IMCreator, Hiç bir şekilde web sitesi oluşturma deneyimine sahip olmayan kullanıcılar için hazırlanmış bir kolay geliştirme platformu. IMCreator neredeyse Wix ile hemen hemen aynı özellikleri içerisinde barındırıyor bu platformları bir birlerinden ayıran en büyük özellik ise IMCreator'un oldukça kaliteli HTML5 özelliklerinden yararlanması.

FLAVORS.ME
Flavors.me oldukça temiz bir yapıya sahip. Özellikle tema konusunda bazı sistemlere nazaran farklı noktalardan aniden kullanıcının karşısına çıkan reklamlar bulunmuyor. Üzerinde barındırdığı geniş ekran tasarımı, Görsel çalışmaları olanlar için hiç bir şekilde vazgeçilmez bir hale geliyor.