Duvara dayandı dondu kaldı katil geldi onu buldu. Viyana'daki saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Duvara dayandı dondu kaldı katil geldi onu buldu. Viyana'daki saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı
Avrupa saldırılarla sarsılmaya devam ediyor. Avusturya’nın başkenti Viyana da eli silahlı bir grup çevredeki vatandaşlara gelişi güzel ateş etti. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken 7’si ağır 15 kişinin de yaralı kurtulduğu bildirildi. Saldırıya ilişkin yeni görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Avusturya, kanlı bir saldırıya sahne oldu. Akşam saatlerinde eli silahlı bir grup bir sinagogun önünde ellerindeki silahlarla çevredeki vatandaşları hedef aldı. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti 15 kişi de yaralandı.

Söz konusu saldırıya ilişkin yeni görüntüler ise gelmeye devam ediyor. O görüntülerden birinde saldırganın duvara yaslanan bir kişiye ateş ederek sokağın diğer ucunda kaçan kadına yöneldiği görülüyor. Saldırgan daha sonra dönerek ilk saldırdığı yerde yatan kişiye iki el daha ateş ettiği görülüyor.

Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Viyana Emniyet Müdürlüğü, bir saldırganın da polis tarafından vurularak öldürüldüğünü açıkladı. Açıklamada altı noktanın hedef alındığı ve saldırganların uzun namlulu silahlar kullandığı belirtildi.