Ece Erken'e miras şoku! Sosyal medyada duyurdu

Ece Erken'e miras şoku! Sosyal medyada duyurdu
Sunucu Ece Erken'in 7 aylık eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Erken yaptığı son açıklamada eşinin evinin izinsiz kiraya verildiğini duyurdu. 

Sunucu Ece Erken hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Erken''in vefat eden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu''ndan kalan 12 adet lüks marka saati, 15 milyon liraya sattığı konuşulmuştu.

"GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜSÜNÜZ"

Ortaya atılan iddia sonrası Ece Erken''den ilk açıklama geldi. Eşinin saatlerini satmadığını söyleyen Erken, "Bu haber tamamen yalan. Bu haberi yapan kişi ve gazeteye tazminat davası açacağım. Gerçekten çok kötüsünüz. Acımı bile doğru dürüst yaşatmadınız! Eşimin bende sadece 2-3 tane tesbihi kaldı. Dava sonucunda bu haberi kimin yaptırdığı ortaya çıkacaktır" şeklinde konuştu.

"İFŞA OLACAKLAR!"

Bugün yeni bir gelişme yaşandı. Ece Erken yaptığı paylaşımda eşinin evinin izinsiz kiraya verildiğini açıkladı. Ece Erken şu ifadeleri kullandı:

"Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse en az katiller kadar ifşa olacaklar ama hayat ne garip bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız."


 

İlgili Haberler