Ece Ronay canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Mehmet Ali Erbil'i neden ifşa ettiğini anlattı

Ece Ronay canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Mehmet Ali Erbil'i neden ifşa ettiğini anlattı
Şarkıcı Ece Ronay TV 8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu, Mehmet Ali Erbil'i neden ifşa ettiğini anlattı. Ronay canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Şarkıcı Ece Ronay’ın taciz iddialarının ardından Mehmet Ali Erbil gündemden düşmüyor. Ronay, bu sabah TV 8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.

"BENİ GÖRÜNTÜLERLE TEHDİT ETTİ"

Neden ifşa ettiğini canlı yayında anlatan Ronay "Tiktok’ta yayınlayacağın dediği videolardan, şu an ana haberlerde gezen görüntüleri -16 yaşımda çekmiş olduğum- bunları paylaşmakla tehdit etti. Bu açık açık şeydir. Ya gelirsin benimle, benim istediğim gibi görüşürüm. O basına servis edilen görüntüler ben küçükken yapılan şeyler. Reşit bile değildim. Bunları asla savunmuyorum, o konular açıldığımda nefesim daralıyor. Alkollü olduğum zamanlar, olumsuz arkadaşlıklar edindiğim için saçma sapan insanlarla tanıştığım zamanlar. Çocuk esirgeme ile dışarısı arasında kaçıp döndüğüm zamanlar" ifadelerini kullandı.

"KAPIDA BENİ SİLAHLI ADAMLAR KARŞILADI"

Şarkıcı Ece Ronay’ın nişanlısı programa bağlanan Mehmet Bilir ise dün gecenin detaylarını anlattı. Mehmet Bilir açıklamasında “Çevremden de çok telefon alınca konuyu çözmek için Mehmet Ali Erbil''le görüşmek istedim. Beni evine davet etti. Dün akşam saat 8''de Sarıyer''deki evine gittim. Evinin önü çok kalabalıktı silahlı adamlar falan vardı. Arayıp sen beni tongaya mı düşürmeye çalışıyorsun kapıda silahlı adamlar var dedim. ‘Sıkıntı yok gel’ dedi. Girdik içeri normal konuştuk. Ben dedim Ece’nin böyle konularla gündem olmasını istemiyorum. Ben Ece’yi bu durumdan çıkartmak istiyorum. Senden bir özür mesajı bekliyorum. ‘Ben yaparım senin için sorun yok’ dedi. İlk defa böyle bir olayla karşı karşıya geldiğim için ne yapacağımı bilemedim. Bana ''Ece''yi sattın, kaç para aldın'' gibi mesajlar atıldı. Benim Mehmet Ali Erbil''in parasına ve ününe ihtiyacım yok. Ece benim böyle bir şeye ihtiyacım olmadığını çok iyi biliyor. Bu konu beni rahatsız ettiği için görüşme yaptım. Ben evden çıktıktan sonra videoda özür dilenen kısımlar silinmiş. Benim de kardeşlerim var böyle bir şey asla kabul edilemez. Ece''nin böyle gündem olması beni çok rahatsız ediyor. Ben bu olayda Ece''ye herhangi bir tepki de göstermedim" dedi.

İlgili Haberler