Trabzonspor'da sözleşmesi feshedilen Edgar Ie'den şok sözler

Trabzonspor'da sözleşmesi feshedilen Edgar Ie'den şok sözler
Trabzonspor'da sakatlığının ardından sözleşmesi feshedilen Edgar IE, sakatlanana kadar her şeyin yolunda gittiğini ancak sonrasında Bordo-Mavili ekibin kendisini yarı yolda bıraktığını açıkladı.

Sakatlığı sonrası sezonu kapatan ve Trabzonspor ile yollarını ayıran Edgar IE, Mundo Deportivo''ya olay açıklamalarda bulundu. Portekizli stoper, Trabzonspor hakkında itirafta bulundu.

"Trabzonspor''da beni yarı yolda bıraktılar” diyen 27 yaşındaki futbolcu, "Orada mutluydum, her şey yolunda gidiyordu. Sakatlanana kadar oynuyordum. Bana Türkiye''de ameliyat olmam gerektiğini söylediler ama ben Portekiz''de ameliyat olmayı tercih ettim. Önce onay verdiler ama sonra ya Türkiye''de olacağımı ya da sözleşmemi feshedeceklerini söylediler. Türkçe bilmediğim ya da İngilizcem iyi olmadığı için kendimi rahat hissetmedim ve bir tercümanla gittim. Ülkemde ameliyat olmayı tercih ettim. Bunu anlamadılar." sözlerini dile getirdi.

Sakatlığı öncesi sözleşmesini yenilemek üzere olduğunu da belirten Edgar IE, "Futbolun acı gerçeği. Üstelik sakatlanmadan önce sözleşmemi yenilemek üzereydim. Şu anda iyileşmeye odaklandım. Şanslıyım ki her şey yolunda gidiyor ve iki ay içinde hazır olmayı umuyorum. Orada her şey iyi gidiyordu. Takım arkadaşlarım ve taraftarlar için en iyisini diliyorum." dedi.

BARCELONA - GS MAÇI YORUMU

Kariyerinde daha önce Barcelona B forması da giyen futbolcu, Galatasaray''ın UEFA Avrupa Ligi''nde Barcelona ile karşılaşacağı maçı değerlendirerek, "Şu anda iyi durumda değiller. Lig sıralamasında bu görülebilir. Teknik direktörü değiştirdiler ve Barcelona bundan avantaj sağlayabilir. İşler yolunda gitmediği için orta sıralardalar." sözlerini sarf etti.