Efsane amigo Adnan koronadan öldü. Uçakla Türkiye’ye getiriliyordu

Efsane amigo Adnan koronadan öldü. Uçakla Türkiye’ye getiriliyordu
Fenerbahçe'nin Kale Arkası'nın, eski açığın "Amigo Adnan"ı, Fenerbahçe’nin "sol açığı" Adnan, Senegal'de geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını bitirdi. Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi olan Amigo Adnan için sarı lacivertli kulüpten de paylaşım yapıldı.

Geçen günlerde korona virüs nedeniyle hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün efsane amigolarından “Amigo Adnan” ''dan üzen bir haber geldi. Adnan Öztürk, korona virüs sebebiyle ambulans uçakla Türkiye’ye getirilirken geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. 

Adnan Öztürk, tribünlerde omuz omuza yaptırdığı tezahüratları nedeniyle ''Omuz omuza Adnan'' ve siyasi görüşü nedeniyle "Fenerbahçe’nin sol açığı" diye de anılıyordu. Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi olan Amigo Adnan için sosyal medyada da çokça mesaj paylaşıldı.

FENERBAHÇE''DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Sarı lacivertli kulüpten de bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda, "Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden, tribünlerimizin simge isimlerinden Efsane Adnan’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz. Seni unutmayacağız Efsane Adnan." ifadeleri kullanıldı.