Efsanevi sanatçı Cüneyt Arkın uyuşturucuya karşı böyle uyardı

Efsanevi sanatçı Cüneyt Arkın uyuşturucuya karşı böyle uyardı
Türkiye'de uyuşturucu kullanımının çok önemli bir hale geldiğini söyleyen usta sanatçı Cüneyt Arkın, aileleri çocuklarına yaklaşımları konusunda uyardı. 

Uyuşturucu kullanımına ilişkin sosyal medya hesabından bir video paylaşan usta sanatçı Cüneyt Arkın, ailelere ve gençlere dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Cüneyt Arkın, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Bu uyuşturucu meselesi Türkiye''de çok önemli bir hale gelmiş. Ben yıllarca karış karış Anadolu''yu dolaraşarak alkol ve uyuşturucu konusunda bilgiler verdim. Aileleri uyardım. Bir aile çocuğu ile çok yakından ilgilenecek. Onunla mümkün olduğunca beraber olacak. Sevecek, uyaracak. Şefkat gösterecek. Çocukla konuşmak, sohbet etmek onun dertlerini öğrenmektir. Bir genç sorunlarını ailesine değil de arkadaşlarına açıyorsa o gence dünyanın en kötü tuzakları kurulabilir. Ben bu araştırmalar sonucunda bir şeyler öğrendim. Uyuşturucuya bulaşan her gencin sebebi arkadaşıdır. Bir arkadaşınız önünüze bir bardak bira koyuyor ve diyorsa ki iç bir kereden birşey olmaz. O sizin arkadaşsınız değil düşmanınızdır."

İlgili Haberler