Cüneyt Arkın'dan Twitter'a efsane yanıt

Cüneyt Arkın'dan Twitter'a efsane yanıt
Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sitemde bulundu. Usta sanatçı Cüneyt Arkın 'Mavi tik' için başvurduğu Twitter'dan olumlu yanıt alamayınca isyan etti.

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Twitter''a sitemde bulundu. Usta sanatçı Cüneyt Arkın ''Mavi tik'' için başvurduğu Twitter''dan olumlu yanıt alamayınca ona gelen "Üzgünüz, hesabının onaylanma isteği reddedildi" mesajını yayınlayarak "Mavi tik başvurusunu hem reddedip, hem niye üzülüyorsunuz?" yorumunda bulundu.

83 yaşındaki Cüneyt Arkın''ın haklı sitemine hayranlarından destek yağdı.

İşte Cüneyt Arkın''ın yanında olan ve Twitter''a seslenen o mesajlar:

  • Tüm dünya bir araya gelse böyle bir jön bulamaz @Twitter adamın canını sıkma, kaçak yayıncıya, sahte hesaplara mavi tık veriyorsun da ülkenin milli mirasına mı vermiyorsun?
  • Sen bu milletin gönlünü almışsın, mavi tik almasan ne olur?
  • Cüneyt abi sana mavi değil altın tik gerek.
  • Twitter''a senin mavi tik vermen lazım ustaaa
  • Efendim sizin o güzel gözlerinizgerçek mavi tik. Gözleriniz yeter.

Öte yandan başka bir Twitter kullanıcısı da Twitter yönetimine seslenerek, "Ya aklınızı yitirdiniz ya da sorumlu oldukları bölgelerin gerçekleriyle bağdaşmayan kişileri istihdam ediyorsunuz. İşte Türk sinemasının adamı. Herkes tarafından bilinir, herkes tarafından sevilir" tepkisini dile getirdi. 

İlgili Haberler