Taraftarı coşturacak büyük bir yıldız aldık

Taraftarı coşturacak büyük bir yıldız aldık
Taraftarı coşturacak büyük bir yıldız aldık

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Aytöre, Saraçoğlu tribünlerini heyecanlandıracak

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Aytöre, Saraçoğlu tribünlerini heyecanlandıracak
bir futbolcu transfer ettiklerini söyledi. Teknik adam konusunda ince eleyip, sık dokuduklarını belirten Aytöre, camiamıza en yakışan hocayı getirmeye çalıştıklarını belirtti

 

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tolga Aytöre, yeni transferleri Portekizli futbolcu Bruno Alves’in taraftarlarını heyecanlandıracak ve sarı-lacivertli camiaya yakışan bir oyuncu olduğunu söyledi. Aytöre, “Öncelikle hayırlı olsun. Çok önemli bir oyuncu. Yüksek karakterli, pes etmeyen, gerçekten Fenerbahçe camiasına yakışan bir futbolcu. Bu transferde yönetim kurulu üyemiz sayın Semih Özsoy’un ve idari menajerimiz Hasan Çetinkaya’nın da çok emekleri geçti. Biz görevimizi yaptık. Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak bir futbolcu aldığımızı düşünüyorum” diye konuştu. Özellikleri itibariyle dikkat çeken bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarını aktaran Aytöre, “Oynadığı mevki itibariyle dikkat çeken yönü, gol sayısının oldukça fazla olması. Gol özelliği var. Fenerbahçe’nin bu seneki karakterini yansıtacak bir oyuncu aldık” ifadelerini kullandı.

 


Hoca kararı yakında

 


Teknik direktör seçimi ve yapılması planlanan yeni transferlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Deniz Tolga Aytöre, sözlerini şöyle tamamladı: “Transferlerle ilgili klişe lafları kullanmak istemiyorum. Görevlerimizi yerine getirmek için buradayız. Fenerbahçe’nin bu yıl hedefleri gerçekten çok büyük. Bu nedenle transfer konusunda önümüzdeki günlerde çok önemli gelişmeler olabileceğini söyleyebilirim. Hoca transferimiz için de aynı şeyleri söyleyeceğim. Umarım her şey çok güzel olacak ”

 

Alves haftaya İstanbul’a gelecek

 

5.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçeli olan Portekizli yıldız yıllık 2.5 milyon euro alacak. 32 yaşındaki savunma oyuncusun önümüzdeki hafta Salı günü İstanbul’a gelerek Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Bruno Alves 2010’da 22 milyon euro karşılığında Porta’dan Zenit’e transfer olmuştu. Hem sağ bekte, hem de stoperde görev yapan 1.89 boyundaki Alves, agrasif ve savaşçı yapısı ile tanınıyor.