Ekranda 6 kişi var hepsinin yüzüne bakın ne görüyorsunuz. Canlı yayındaki maskeli balonun cevabı haberin içinde

Ekranda 6 kişi var hepsinin yüzüne bakın ne görüyorsunuz. Canlı yayındaki maskeli balonun cevabı haberin içinde
Türk televizyonlarında tartışma programlarında artık kimse kimseyi dinlemiyor, dinlemek ne kelime yüzüne bile bakmıyor insanlar birbirlerinin. Varsa yoksa ellerinde telefonları kendi takipçilerinin duymak istedikleri ve beklentileri. Tam bir maskeli balo durumu var ortada.

Türk televizyonlarında tartışma programlarında katılımcılar artık birbirlerinin yüzüne dahi bakmıyor. Varsa yoksa önemli olan kendi seslendikleri kitlenin talepleri ve duymak istedikleri.

Karşısındaki dinlemek, eleştirilerine cevap vermek yerine artık Türk televizyonlarında herkes elindeki telefona odaklanıyor ve sosyal medyada kendi kitlelerinin ne dediğini okuyup duruyor.

Birbirlerini dinlemedikleri o kadar belli ki tartışmanın en olmadık yerinde olmadık şekilde karşısındakinin sözünü kesmek ve araya girmekten de geri durmuyorlar. Kısacası artık ekranlarda tam bir maskeli balo durumu hakim. Karşısındakinin ne dediğini önemsemeyen insanlar maskelerini takıyor, bir araya geliyor ve kendi düşüncelerini söyleyip karşı tarafı dinlemeden katılımlarını sonlandırıyorlar.

RASİM ÖZTEKİN’İN EŞİ PAYLAŞTI

Bu detay, Rasim Öztekin’in eşi ünlü gazeteci Esra Kazancıbaşı’nın da dikkatini çekmiş olacak ki. Sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşımda bulundu.

Dinlemenin bir saygı göstergesi olduğuna dikkat çeken Kazancıbaşı, “Haber programlarında ya hiç dinlemeyip cep telefonlarına bakıyorlar ya da birbirlerinin sözünü kesip konuşturmamaya çalışıyorlar. Programlarda cep telefonları kapalı olmalı. Aksi takdirde göz göze iletişim bitiyor” diyerek bu duruma tepki gösterdi.