Emin Çölaşan Bahçeli'nin geçmişini yazdı

Emin Çölaşan Bahçeli'nin geçmişini yazdı
Sözcü yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşesinde MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Sözcü yazarı Emin Çölaşan MHP Lideri Devlet Bahçeli’yle ilgili söylemlerde bulundu. Çölaşan yazısında, 2013 yılında savcılar ve polisler tarafından gerçekleştirilen 17-25 Aralık operasyonlarına değinerek üç bakanın, Muammer Güler, Egemen Bağış ve Zafer Çağlayan''ın Rıza Sarraf''tan çok büyük rüşvetler aldıklarının belgelendiğini aktardı.

Bu dönemlerde Devlet Bahçeli’nin AKP''nin ortağı olmadığını dile getiren Çölaşan, “Gerektiği zaman iktidarın bazı uygulamalarına karşı çıkıyor, en sert bir biçimde eleştirmeyi biliyordu. Yani şimdiki gibi olmaktan çok uzaktı. O gün partisinin grup toplantısı yapıldı ve Devlet Bey kürsüye çıktı, bunların Yüce Divan''da hesap vermesini istedi.” dedi.

Bahçeli’nin konuşmasını özetleyen Çölaşan, bir parti liderinin önemli bir siyasetçinin o günden bu yana nasıl değiştiğini, nasıl 180 derece çark ettiğini göstereceğini söyledi. Çölaşan yazısında, “Şimdi o eski günlerin Devlet Bahçeli''sini mumla arıyoruz.” diyerek Bahçeli hakkında, o zamanın oylarının yetersiz olduğunu eski bakanları Yüce Divan’a gönderemediğini belirtti.

AKP döneminde gerçekleşen büyük yolsuzluklar konusunda Bahçeli’nin sessiz kaldığını söyleyen Çölaşan, “Büyük ortağına destek olmak için yolsuzlukları, milletin nasıl soyulduğunu ve hiçbir olumsuzluğu görmek istemiyor.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler