Emin Çölaşan'dan Devlet Bahçeli'yi köşeye sıkıştıracak sözler

Emin Çölaşan'dan Devlet Bahçeli'yi köşeye sıkıştıracak sözler
Sözcü yazarı Emin Çölaşan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir mektup kaleme alarak çağrıda bulundu.

Emin Çölaşan, “İktidarınız döneminde vatandaş son derece zorlanıyor. Bunun birkaç nedeni var” diyerek sıraladı. Çölaşan, bunları, “Enflasyon, yolsuzluklar, vurgunlar, giderek artan yokluk ve kıtlıklar, işsizlik, toplumun ruh sağlığının, ruhsal dengelerinin iyice bozulmuş olması” olarak saydı.

“Toplum kafayı yedi, fıttıracak aşamaya geldi” diyen Çölaşan, AKP iktidarında neler olduğunun çok iyi bilindiğini dile getirdi.

"FIRSAT BU FIRSATTIR BEYEFENDİ"

Çölaşan, “Büyük ortağınızı herhangi bir konuda karşı çıkmanız, eleştirmeniz asla ve kesinlikle mümkün olmuyor. Onun peşine gözünüz kapalı takıldınız, koşarak gidiyorsunuz. Neden, niçin?” diye sordu.

Bahçeli’ye seslenen Çölaşan, başkalarını değil de kendisine ve partisine iyi niyetle ve inanarak oy veren milyonlarca ülkücüyü düşünmesi gerektiği çağrısında bulundu. 

Türkiye’nin sallandığını, MHP’den hiçbir görüş gelmediğini ve Türk Milletinin onlardan bir açıklama beklediğini belirtti. Döviz fiyatları ve zamların iyi mi oldu kötü mü, halk ne diyor açana diye sorgulayan Çölaşan, “Fırsat bu fırsattır beyefendi, çıkın ortaya ve samimi görüşünüzü milletle paylaşın. İsterseniz ‘Çok iyi oldu, isabetli kararlardır'' bile diyebilirsiniz." diye yazdı. 

"ÜLKE GERÇEKLERİ KARŞINIZDADIR"

Yapılan yolsuzlukları medyadan her gün takip ettiğini söyleyen Çölaşan, belgeleri ve gerçekleri gördükçe yüzlerinin kızardığını vurguladı. “Devletin ve milletin milyarlarının bazı malûm partili şahıslara ve müteahhitlere nasıl hortumlandığının farkında değil misiniz? “ diyen Çölaşan, ülke gerçeklerinin karşılarında olduğunu verilen yanıtların çoğunun da olumlu olduğunu vurguladı. 

İlgili Haberler