Orhan Uğuroğlu, katarakt ameliyatı olduktan sonra MHP'de kimsenin göremediği gördü

Orhan Uğuroğlu, katarakt ameliyatı olduktan sonra MHP'de kimsenin göremediği gördü
Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, Yeniçağ TV’de Kübra Çelebi’nin canlı yayın konuğu oldu. İşte ayrıntılar...

Yeliz Şenyerli / YENİÇAĞ

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin “muhalefetiz” söylemini eleştiren Uğuroğlu: “MHP’nin bir devekuşu durumu var. Diyorlar ki sen deveysen yük taşı, yok ben kuşum, diyor. Kuşsan uç diyorlar, yok ben deveyim diyor. MHP de bu örneğe benzer şekilde iktidar mı, muhalefet mi, iktidarın ortağı mı? Bahçeli, Erdoğan’la Cumhur İttifakı’nın eş başkanı; ama iktidarda sorumluluğu yok. Onun için biz muhalefetiz, diyor. Muhalefetsen eleştir o zaman Ak Parti iktidarının icraatlarını.”

Uğuroğlu, iktidarın çalışmalarını eleştirdiği için Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un partiden ihraç edildiğinin de altını çizdi.

Enginyurt’ın Ordu’daki fındık üreticilerinin sorunlarını dile getirdiğini söyleyen Uğuruoğlu konuşmasında:

“Ordu’da fındık üreticisi perişan. Türkiye’den ihracat olan fındığın fiyatı, yurt dışındakilerin işine yarıyor çünkü fiyatı ucuz tutuyorsunuz. Türkiye, yüzde 70 dünya pazarına sahip fındıkta. Fiyatı, bizim belirlememiz lazım. Fiyatı düşük tutarak fındığımızı yurt dışındaki zengin firmalara peşkeş çekiyorsunuz, dedi. Ne oldu? Enginyurt’u partiden ihraç ettiler. Muhalefetiz diyorsa, Bahçeli, Enginyurt’u neden partiden ihraç etti? Bunun hesabını vermeli.” ifadelerine yer verdi.

“EYT’lilere söz verdin Sayın Bahçeli, sözünü tut”

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin EYT’lilere verdiği sözü tutması gerektiğini de ifade eden Uğuroğlu:

“EYT’lilere söz verdin Sayın Bahçeli, bu sözünü tut. Tutman için gerekçe geldi meclise. CHP ve İYİ Parti, EYT’lilerin ve 3600 ek göstergenin çözümü için yasa teklifi verdiler. Millete söz verdin. Kaldır elini, evet varız, de.”diyerek Bahçeli’ye, EYT’lilere verdiği sözü tutması çağrısında bulundu.
Videonun tamamını izlemek için:
https://www.youtube.com/watch?v=8oSxjDtV1Bs 

İlgili Haberler