Emine Bulut gibi ölmek istemiyorum deyip yardım istemişti. 5 yerinden bıçaklandı boğazı kesildi. Bir de zanlı kendini böyle savundu

Emine Bulut gibi ölmek istemiyorum deyip yardım istemişti. 5 yerinden bıçaklandı boğazı kesildi. Bir de zanlı kendini böyle savundu
Eski eşini 5 yerinden bıçaklayarak boynunu kesen zanlının mahkemedeki ifadesi pes dedirtti. Öldürme gibi bir niyetinin olmadığını iddia eden zanlı "Yanlış anlaşıldım" dedi. Mağdur kadın Oya Aydoğdu, geçtiğimiz yıl eski eşinin gönderdiği tehdit mektuplarını yayınlayarak "Emine Bulut gibi ölmek istemiyorum" demişti.

Antalya'da eski eşinin boğazını kesip 5 kez bıçaklayan zanlının mahkemedeki ifadeleri şaşırttı.
Kendisini aldattığını düşündüğü eski eşi Oya Aydoğdu'yu 5 yerinden bıçaklayan ve boğazını kesen Poyraz Çavdar'ın mahkemede yaptığı savunma ortaya çıktı.
Çavdar'ın, Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davasına devam edildi.

Sanık duruşmaya SEGBİS aracılığıyla katılırken, taraf avukatları hazır bulundu.
Daha önceki savunmalarında olduğu gibi suçlamaları kabul etmeyen Poyraz Çavdar'ın, "Ben hiç bir şekilde ne Gökhan, ne de Oya'ya karşı öldürme niyetiyle hareket etmedim. Her ikisini de yaralamak istemedim, niyet etmedim" dediği öğrenildi.

Eşinin, elindeki bıçağı alırken yaralandığını öne süren Poyraz Çavdar, avukatının beyanlarına katıldığını ifade ederek, "Benim kesinlikle öldürme gibi bir niyetim olamaz. Bir yanlış anlaşılma olduğu kanaatindeyim. Bu yaşananlardan dolayı çok pişmanım. Ayrıca kaçma gibi bir durum olmadı. Kendim teslim oldum" diye konuştu.

Sanığın tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

İlgili Haberler