Emniyet Müdürü'nün "kınalı" mesajı ilçeyi karıştırdı: Herkes 'bu mesaj bana mı?' diye konuşuyor

Emniyet Müdürü'nün "kınalı" mesajı ilçeyi karıştırdı: Herkes 'bu mesaj bana mı?' diye konuşuyor
Bir ilçe Emniyet Müdürü'nün İl Emniyet müdürlüğüne tayininin çıkmasıyla ilgili yayınladığı teşekkür mesajı ilçeyi karıştırdı. Emniyet müdürünün ilçeden ayrılmasına sevinecek olan kişilerle ilgili söyledikleri dikkat çekti.

KRT’den Cihan Güner’in haberine göre, 4 yıl ilçe emniyet müdürü olarak görev yapan kişinin tayininin İl Emniyet Müdürlüğü’ne çıkmasının ardından paylaştığı mesaj ortalığı karıştı.

ÖNCE TEŞEKKÜR ETTİ

Tayin kararı sonrası WhatsApp durumunda bir mesaj yayınladı. Emniyet müdürü mesajında, ilçe kaymakamı, belediye başkanı, siyasi parti ilçe başkanları ve oda başkanlarına teşekkür etti.

‘KINALI’ MESAJ TARTIŞMA YARATTI

Mesajının devamında şu ifadeleri kulandı: “Bu bir bayrak değişimidir. 1993’ten beri olduğu gibi her görevi yaparız inşallah… Ancak, bu duruma bir yerleri ile gülen kriminal insanları anlarım. Ama bazı insanlar çok sevinecek.

Onlar için özen sıvılarımı katarak katmış olduğum Antep kınasını meydanda çınarın altına bıraktım. Bekâr olanlar kendilerinin, evli olanlar karılarının müsait yerlerine yakabilir…” İlçe genelinde kısa sürede yayılan mesaj tartışmalara neden oldu.

mesaj1-001.jpgmesaj2.jpg