Emre Belözoğlu'ndan istifa açıklaması

Emre Belözoğlu'ndan istifa açıklaması
Fenerbahçe Kulübü Futbol A Takımı Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, basın mensuplarıyla bir araya gelerek sohbet etti. İstifa edeceği yönünde çıkan haberlere değinen Belözoğlu, "Vermiş olduğum söz doğrultusunda sonuç ne olursa olsun sonuna kadar, Fenerbahçelileri üzmemek, mutlu etmek adına çaba sarf etmeye ve çalışmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

AA''da yer alan habere göre, Spor Toto Süper Lig''in 30.haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe''de, A Takımı Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"ALİ KOÇ İLE BİR YOLA ÇIKTIM"

İstifa ettiği yönünde sosyal medyaya yansıyan haberlerin gündemini kendilerinin oluşturmadığını vurgulayan Belözoğlu, "Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe ve başkanımız Ali Koç ile bir yola çıktım. Vermiş olduğum söz doğrultusunda sonuç ne olursa olsun sonuna kadar, Fenerbahçelileri üzmemek, mutlu etmek adına çaba sarf etmeye ve çalışmaya devam edeceğim." dedi.

"HERKESLE SONUNA KADAR BERABERİZ"

Fenerbahçe''nin başarısının ve yaşadığı sürecin gündeme gelmesi gerektiğinin altını çizen Belözoğlu, "Benim üzerimden bu algıların yapılması, kulübe zarar verilmesi, futbolculuk dönemimden de alışık olduğum bir durum ama şu an pozisyonum gereği cevap vermemiz gerekiyor. O yüzden de çok sert konuşmak istemiyorum. Öncelikle başkanımıza bir söz verdim. Bütün futbolcu arkadaşlarım, hocam, burada kader birliği yaptığım, temsil ettiğim herkesle sonuna kadar beraberiz. Sonuç ne olursa olsun." diye konuştu.

"CANER ARAMIZA KATILDI"

Kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Caner Erkin de konuşan Belözoğlu, "Caner ile ilgili bir karar vermek durumundaydık. Başkanımız, yönetici arkadaşlar ve hocamızla beraber oturduk, Caner de aramıza katıldı. Caner, bizim önümüzde, takımın önünde gerekli konuşmayı yaptı ve yanlış anlaşıldığından dolayı üzgün olduğunu iletti. Biz Caner''i tanıyoruz, içinin dışının bir olduğunu biliyoruz. O, hiçbir zaman kafasının arkasında planları bulunan biri olmadı. Ne yaptıysa zarar olarak kendine yapmıştır. Etrafındakine zarar verecek biri değildir. Karakterli de biri. O da bu durumdan rahatsızdı, üzgündü." ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine inandıklarını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler