Emre Özkan kimdir? Neden öldü?

Emre Özkan kimdir? Neden öldü?
Youtuber Emre Özkan kız arkadaşı Cansu Kovancı ile stüdyodayken çıkan yangında hayatını kaybetti. Peki Emre Özkan kimdir, neden öldü? Yeni aldığı elektrik sobası sonları oldu...

Bağcılara Esir Olduk videosu ile 13 milyon izlenme oranına ulaşan Emre Özkan dün stüdyoda çıkan yangınla kız arkadaşı Cansu Kovancı ile yanarak can verdi. Peki Emre Özkan kimdir? Neden öldü? Stüdyoda yangın nasıl çıktı... Bağcılar'da yaşayan ve videolarında da Bağcılar semtini anlatan genç adam Emre Özkan ailesini ve arkadaşlarına ölüm haberiyle sarstı. İşte Emre Özkan ve Cansu Kovancı'nın ölümüyle ilgili detaylar...

EMRE ÖZKAN NEDEN ÖLDÜ?

İstanbul Caddesi'ndeki Cebel Pasajı'nda bulunan bir stüdyoda dün sabah saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Isıtıcıdan çıktığı değerlendirilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Stüdyoya giren ekipler, 2 kişinin cesedini buldu. Dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği belirtilen 2 kişinin, YouTuber olarak bilinen Emre Özkan (25) ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı olduğu tespit edildi. 

Fenomen Emre Özkan ile arkadaşı Nahide Cansu Kovancı, önceki gün stüdyoda kayıt yaparken çıkan yangında alevlerin arasında kalmış, hayatlarını kaybetmişlerdi. Bağcılar’daki Cebel Pasajı’nın bodrum katında bulunan ve ses geçirmemesi için köpükle kaplı olan stüdyonun, yeni alınan elektrik sobasının kablosunun aşırı ısınması nedeniyle yandığı belirlendi.
emre-005.jpg
Emre Özkan'ın kız arkadaşı Cansu Kovancı

EMRE ÖZKAN KİMDİR?

1993 yılında Samsun Havza'da dünyaya gelen Emre Özkan üniversite eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi'nde Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nde tamamladı.
Çekmiş olduğu eğlenceli parodi videoları milyonlarca kez izlenen Özkan, 300 binden fazla aboneye sahipti. Düğünlerde de piyanistlik yapan Özkan'ın en büyük hayali ise yönetmen olmaktı. Emre Özkan, 15 Temmuz nöbetleri esnasında Bağcılar meydanında "Gördü Türkiye" şarkısını seslendirmiş, şarkıyla ilgili ise, "O şarkıyı babam yazdı. Tamamen içinden gelerek saf duygularıyla kalemini çalıştırdı ve bana gelip 'Bunu bestelemeni istiyorum' dedi. Böylece biz de kendi görüşümüzü göstermiş olduk ailecek. Üstüme düşeni yaptım diyebilirim" demişti.

Emre Özkan'ın kız arkadaşı Cansu Kovancı'da güzel sesiyle erkek arkadaşının videolarına destek veriyor, birlikte Youtube içeriği üretiyorlardı.