"En başarılı Galatasaray Başkanı"

"En başarılı Galatasaray Başkanı"
Galatasaray'ın Göztepe'yi yenip 21. şampiyonluğunu almasının yankıları sürüyor. Fenerbahçe'ye yakınlığıyla bilinen spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Aziz Yıldırım hakkında dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

Spor yazarı Serdar Ali Çelikler Galatasaray'ın Göztepe'yi yenip şampiyon olmasının ardından Aziz Yıldırım hakkında dikkat çekici bir köşe yazısı kaleme aldı.

Çelikler yazısında,  "Yönetim protestoları, üst üste gelen Konya golleri derken, şampiyonluk için az da olsa beliren umutların yerini “Bir gol daha yiyip 4. olmayalım” korkusu aldı. Yönetimin kesin olarak istenmediğinin bir kez daha vurgulandığı bu maçın sonunda F.Bahçe Aziz Yıldırım ile müzmin ikinciliklerine bir yenisini daha ekledi.

20 yıllık başkanlık döneminde 10. G.Saray şampiyonluğunu gören ve “Tarihin En Başarılı G.Saray Başkanı” sıfatını kazanan Aziz Yıldırım; ezeli rakibine 2 yıldız; 2 Avrupa Kupası ve daha fazla taraftar sayısı ile başkanlığı devredecek. Fenerbahçe adına da olumlu dönem 3 Haziran sonrasında başlayacak.

Aykut Kocaman da yine Fatih Terim’e bir yarış kaybederek yerinin neresi olduğunu gösterdi. Aziz Yıldırım Galatasaray formasına 2. yıldızı takmayı başardı." ifadelerini kullandı.