Erdoğan: Biz ne yaptığımızı biliyoruz, niçin yaptığımızı biliyoruz, nasıl yaptığımızı bilmiyoruz

Erdoğan: Biz ne yaptığımızı biliyoruz, niçin yaptığımızı biliyoruz, nasıl yaptığımızı bilmiyoruz
Sosyal medya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı "Biz ne yaptığımızı biliyoruz, niçin yaptığımızı biliyoruz, nasıl yaptığımızı bilmiyoruz" açıklamasını konuşuyor. İşte ayrıntılar...

Anadolu Ajansı Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın kabine sonrası yaptığı sınır ötesi harekat ve NATO tartışmalarıyla ilgili konuşmayı "Yine bu sayede bütün dünya sahte refah düzeninin keyfini sürerken biz altyapımızı yeni baştan inşa ederek, etki alanımızı genişleterek ülkemizi geleceğe hazırladık. Ülkemizdeki mandacı zihniyetlerin, müstemleke heveslilerinin, zihni ve kalbi emperyalistlerin virüsleriyle formatlanmış olanların anlayamadıkları hakikat işte budur. Sınır ötesi harekatlarımızdan NATO içindeki tartışmalara, küresel krizler karşısındaki tutumlarımızdan ekonomi programımıza kadar her alanda bu idrak noksanlığının emarelerini görmek mümkündür. Ama biz ne yaptığımızı biliyoruz, niçin yaptığımızı biliyoruz, nasıl yaptığımızı biliyoruz, nereden geldiğimizi ve nereye gittiğimizi biliyoruz." şeklinde geçti. 

Sosyal medyaya düşen yine Anadolu Ajansı''nın yayınladığı videoda ise Erdoğan''ın "Biz ne yaptığımızı biliyoruz, niçin yaptığımızı biliyoruz, nasıl yaptığımızı bilmiyoruz" ifadelerini kullandığı görüldü.

İlgili Haberler